Zakazala venčanje za kraj semptembra

Jovana Simonović: Jedini način da se izborimo sa trudnoćama u Ekskluzivu je da zaposlimo muškarca

Atraktivna voditeljka priznaje u trudnoći, koje smatra najlepšim danima za svaku ženu i hvali svoje kolege koji su je razmazili na poslu
Celebrities
14:32h Autor:
Jovana Simonović: Jedini način da se izborimo sa trudnoćama u Ekskluzivu je da zaposlimo muškarca
Foto: Kurir

Voditeljka emisije Ekskluziv na Prvoj srpskoj televiziji, Jovana Simonović očekuje prvo dete sa budućim suprugom Milošem Milojčićem i otrkiva da je presrećna zbog trudnoće.

"Sledeće nedelje ulazim u četvrti mesec. Uživam u ovim, po mom mišljenju, najlepšim danima za svaku ženu. Do sada nisam imala mučnine, osećam se normalno i jedino mi se spava više nego ranije. Ohrabrujem sve devojke koje to planiraju da što pre zatrudne", kaže Jovana.

Poznato lice Tv Prve priznaje da je kolege dosta štede na poslu i da su je razmazili, jer uvek izbegava najteža snimanja. Atraktivnoj voditeljki je svejedno hoće li dobiti dečaka ili devojčicu, jer su ona i njen izabranik oduševljeni samom činjenicom što će postati roditelji.

"I ranije smo pričali o stupanju u brak, a sada ćemo verovatno ubrzati taj proces. Po aktuelnim planovima, ono bi moglo da se desi do kraja meseca. Okvirno smo zakazali venčanje za kraj septembra i ono je rezervisano samo za najbliže članove naših porodica i prijatelje s kojima ćemo obeležiti taj svečani čin. Moj partner i ja ne volimo velike fešte i slavlja", kaže Simonovićeva.

Jovani se na voditeljskoj poziciji u Ekskluzivu nedavno pridružila i koleginica Jelena Žeželj, za koju Simonovićeva ima samo reči hvale i kaže da je divno imati osobu poput Jelene u svom timu.

"Kako je krenulo, jedini način da se čelnici Prve izbore sa trudnoćama u Ekskluzivu jeste da dovedu muškarca na voditeljsku poziciju", zaključuje uz osmeh šarmantna Jovana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs