Ćerke izostale sa proslave

Venčali se na reci: Verica Rakočević uzela Veljkovo prezime (FOTO)

Uz stihove pesme Verka kaluđerka slavna modna kreatorka se zavetovala na večnu ljubav 30 godina mlađem izabraniku, a sa njima su se veseli i mnogi poznati gosti poput Boška Jakovljevića, Danice Drašković, Branke Džajić i Slobode Mićalović
Celebrities
07:22h Autor:
Venčali se na reci: Verica Rakočević uzela Veljkovo prezime (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Razlika od 30 godina nije bila prepreka da poznata modna kretaorka Verica Rakočević (65) i kompozitor Veljko Kuzmančević (30) krunišu svoju ljubav i kažu sudbonosno da na reci.

Njih dvoje su sa pristaništa, nadomak beogradskog restorana Frida krenuli na mini krstarenje brodom u društvu mladinog dugogodišnjeg prijatelja Andreja Kesića, na čijem splavu Play su izgovorili sudbonsno da. Venčanju je prisustvovao kreatorkin sin Miodrag, ali ne i ćerke Milena i Elena. Uz stihove pesme Verka kaluđerka veselilo se nekoliko desetina zvanica među kojima su i Leontina Vukomanović, Boško Jakovljević, Danica Drašković, Branka Džajić, Sloboda Mićalović i mnogi drugi.

"Uzela sam Veljkovo prezime", otkila je Verica između ostalog u intervjuu za sutrašnji Ekskluziv u kom možete pogledati reportažu sa svadbe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs