Burna prošlost

Elton Džon imao seks sa ruskim obaveštajcem na krovu zgrade

Ruski agent imao je zadatak da špijunira britanskog muzičara, ali su na kraju završili na vrhu hotela, gde su imali seksualni odnos
Celebrities
04:42h Autor:
Elton Džon imao seks sa ruskim obaveštajcem na krovu zgrade
Foto: Beta

Britanski muzičar Elton Džon (Elton John) upustio se u seksualnu pustolovinu sa agentom KBG-a i to na krovu jednog hotela.

Šezdesetšestogodišnji muzičar imao je intimne odnose sa agentom ruske obaveštajne službe KGB, koji je bio zadužen za to da ga špijunira za vreme muzičareve turneje u Sovjetskom savezu. Agent je imao obavezu da prati svaki Eltonov pokret, da bi njih dvojica kasnije otkrili da imaju sklonosti ka istom polu.

"Išao sam u Rusiju 1979. godine i znao sam da će me tamo posmatrati sve vreme. Imao sam prevodioca koji stalno bio uz mene i na kraju sam završio na krovu hotela sa njim, gde smo imali seks", priznao je muzičar za list The Observer newspaper.

Elton Džon, koji sa svojim partnerom Dejvidom Furnišom ima dvoje dece, dvogodišnjeg sina Zaharija i omsomesečnog Elijaha, u decembru planira da poseti Rusiju, kako bi dao podršku tamošnjoj gej i lezbijskoj zajednici, koja će tom prilikom protestovati zbog anti-homoseksualnih prava i zakona koje sprovodi država.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs