Strašna prognoza

Šokantna izjava Eltona Džona: Predvideo sam smrt Majkla Džeksona, Majli Sajrus je sledeća!

Slavni muzičar je priznao kako je znao unapred da će kralj popa umreti, i da istu sudbinu predviđa bivšoj Diznijevoj zvezdi
Celebrities
01:34h Autor:
Šokantna izjava Eltona Džona: Predvideo sam smrt Majkla Džeksona, Majli Sajrus je sledeća!
Foto: Beta

Ne samo da mu je muzika jača strana, već i predviđanja, jer je legendarni Elton Džon (Elton John) unapred znao da će jednoj od najvećih muzičkih zvezda u istoriji biti kraj pre njegove poslednje velike turneje. U pitanju je Majkl Džekson (Michael Jackson), a slavni pevač prognozira istu tužnu sudbinu Majli Sajrus (Miley Cyrus). Elton kaže da se nagledao svega tokom karijere duge pet decenija, pa nema sumnje da će Majli u bliskoj budućnosti doživeti katastrofu.

“Gledam Majli Sajrus i vidim da je ona nesreća koja samo čeka da se desi.” Elton navodi da je nažalost bio u pravu kad je sličnu sudbinu predviđao Majklu Džeksonu.

"Bio sam u svlačionici u Las Vegasu kad su najavili da će Majkl Džekson imati 50 nastupa u Londonu. Nazvao sam svog agenta i poručio mu ‘On neće održati niti jedan koncert”, objasnio je on.

“Mogao sam vam reći da će on umreti. Suviše dugo je bio na lekovima, bio je u haosu toliko dugo – a znao sam ga od njegove 12-13 godine. Svi su govorili da će to biti sjajno a ja sam im poručivao ‘Alo bre?’ Da li vi vidite šta se dešava?”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs