Raznežiće vas

Snažna poruka Jelene Đoković: Ovo je najbitniji deo društva! (FOTO)

Lepša polovina tenisera Novaka Đokovića svoje pratioce na društvenim mrežama uvek oduševi porukama koje dotaknu njihova srca
Celebrities
16:52h Autor:
Snažna poruka Jelene Đoković: Ovo je najbitniji deo društva! (FOTO)
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Jelena Đoković nije tipična supruga slavnog sportiste. Osim što se bavi humanitarnim radom, lepša polovina tenisera Novaka Đokovića svoje pratioce na društvenim mrežama uvek oduševi porukama koje dotaknu njihova srca. Tako ju je jedno drvo u Španiji, gde se trenutno Jelena nalazi, podstaklo na razmišljanje, a svojim obožavaocima je otkrila:

Sve za sreću malog Stefana: Novakovi roditelji pokazali koliko vole svog unuka! (FOTO)

"Ovo drvo je veoma posebno. Kakva divna energija! Ako ga pogledate pažljivije - stablo drveta je najvažniji deo, jer daje osnovu ostalim granama da rastu... I pogledajte samo sve te grane! Toliko snažne i gotovo nezavisne... Baš poput roditelja i njihove dece.

Porodica je najbitniji deo društva. Moramo svojim roditeljima da pružimo ljubav i poštovanje za sve što su nam pružili u životu - bez obzira na to koliko malo ili mnogo to bilo. Međutim, kad dođe vreme, a vreme uvek dođe tako brzo, deca moraju da počnu da puštaju svoje grane i postaju samostalna... A ipak puna ljubavi".

Ovo je slika o sreći: Lekcija Jelene Đoković rastopila srca na Instagramu (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs