Stavovi o lepoti

Ceca bosa na svom koncertu: Mrzim štikle, ne dorađujem se u fotošopu!

U toku koncerta u Plovdivu Ceca je u jednom trenutku izula cipele na štiklu i priznala da se oseća prijatnije bez njih
Celebrities 19.07.2016. - 09:43h Autor: Kurir
Foto: Instagram Printscreen / Scr_ceca

Folk pevačica Ceca Ražnatović započela je turneju kojom promoviše novi album, a već na prvom nastupu nije mogla da sakrije emocije. Poznata pevačica zaplakala je tokom koncerta u Bugarskoj, a nakon toga otvoreno je govorila o svojim stavovima o lepoti.

 

"Za mene je to bio baš intenzivan doživljaj, krenule su mi suze. Mislila sam, Bože, sad kad mi se razmaže šminka..., a to je bilo na početku koncerta i mislila sam da ću biti razmazana sve vreme", otkrila je Ceca.

 

Pevačicu očekuju nastupi u Crnoj Gori, Makedoniji i mnogim drugim zemljama. U toku koncerta u Plovdivu Ceca je u jednom trenutku izula cipele na štiklu i priznala da se oseća prijatnije bez njih.

 

"Ja ne volim štikle. Štikle nosim samo zato što moram, zato što i telo izgleda lepše. Ali baš me briga, ja sam takva kakva sam. Ja nemam noge metar dvadeset, ja se ne dorađujem u fotošopu, mene to uopšte ne zanima. Ja moram da se pojavim pred svojom publikom ovakva kakva jesam", rekla je Ceca u emisiji Premijera i u šali dodala da će ubuduće nastupati u patikama.

 

Obožavali smo je kao Bojanu Bačić: Novi imidž mlade glumice! (FOTO)

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...