Strastvena ljubav

Slavica Ćukteraš se verila sa golmanom Vladom Avramovim nakon 15 dana veze!

Srpska pevačica potvrdila je ove glasine, a njeni prijatelji kažu da ona blista i da je u pitanju ljubav na prvi pogled, pa je odmah nakon poznanstva i otpočinjanja veze par postao nerazdvojan
Celebrities 15.09.2013. - 13:09h Autor: Kurir

Pevačica Slavica Ćukteraš i golman Vlada Avramov (34) nisu oklevali da nakom samo 15 dana veze svoju ljubav krunišu veridbom. Fudbaler je nekada branio za Fiorentinu, a trenutno je u klubu Kaljari u Italiji.

 

"Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu", rekla je Slavica.

 

Pevačica je nedavno nakon četiri godine, koje je provela u skladnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem, odlučila da stavi tačku na ovu romansu i odmah nakon toga upoznala je golmana.

 

"Vlada i Slavica su se pre petnaestak dana upoznali preko zajedničkih prijatelja i samo jedan susret je bio dovoljan da oboje shvate da im se desila ljubav na prvi pogled. Odmah su postali nerazdvojni, te je Slavica spakovala stvari i otišla zajedno sa njim u Italiju, gde su proveli nekoliko divnih dana i uživali u emocijama koje su došle potpuno nenadano", otkrio je izvor blizak paru.

 

"Slavica i Vlada su se toliko zavoleli za kratko vreme i shvatili da nemaju razloga da previše razmišljaju, te su se tako i verili. Svi koji poznaju Slavicu mogu da vide da konačno blista i da je ispunjena i srećna zbog ljubavi koja joj se desila", rekao je izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...