Jedva čeka razvod

Vladimir Stojković: Naš sin je non-stop sa dadiljama!

Golman reprezentacije, proslavljeni fudbaler otvoreno kaže kako jedva čeka da razvod bude okončan i da mu je žao što njegov sin provodi najviše vremena sa dadiljama
Celebrities
19:04h Autor:
Vladimir Stojković: Naš sin je non-stop sa dadiljama!
Foto: Dado Đilas

Iako je Bojana Stojković, barem na društvenim mrežama, ponovo Rajić a Vladimir Stojković uveliko uživa u emotivnoj vezi sa Dejanom Živković, većini nije jasno da li je njihov razvod i zvanično okončan. Na ovo pitanje, golman fudbalske reprezentacije kaže:

"Još nije, ali i to će biti ubrzo. Ne mogu da vam kažem tačan datum, ali nadam se da će biti okončan u najkraćem roku i da će ta priča biti završena", kaže Stojković u intervjuu za Story.

Sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoipogodišnjeg sina Lava, kaže ne kontaktira ni prilikom preuzimanja deteta.

"Ne čujem se telefonom sa Bojanom kada preuzimama sina, već sa dadiljama, pošto je Lav non-stop sa njima. Zato nastojim da on što više bude sa mnom i milislim da dete ne moža da uživa ako ga ujutro čuva jedna, a uveče druga, prekosutra baba i tako ukrug. Naš sin treba što više vremena da provodi sa roditeljima, nije bitno s kim od nas dvoje", zaključuje Vladimir.

Vreme između utakmica Vladimir kako kaže, najradije provodi u igri sa sinom.

"Idemo do igraonica i restorana a kada nisam u karantinu, boravimo kod mene u stanu. Svaki slobodan trenutak provodim s njim", Kaže Stojković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs