Nastavlja obrazovanje

Sve se može kad se hoće: Dva meseca nakon porođaja, Jovana Pajić upisala fakultet!

Sve gluposti u periodu adolescencije i problemi koji kasnije nastupaju, smatram da imaju koren u detinjstvu, zbog toga, ali i zbog sebe, upisala sam psihologiju, otkriva pevačica
Celebrities
16:18h
Sve se može kad se hoće: Dva meseca nakon porođaja, Jovana Pajić upisala fakultet!
Foto: Facebook / Jovana Pajic

Jovana Pajić, pevačica i ponosna majka male Helene i još manje Đine, odlučila je nastavi obrazovanje, svega dva meseca nakon porođaja!

Kako je pevačica istakla, posao joj nedostaje jer peva od 13. godine i to je postao njen način života, ali trenutno ima mnogo slađe obaveze.

"Ulogu majke sam shvatila baš ozbiljno, a sad i ne znam kako bi to funkcionisalo, da mi decu čuva ko stigne. Ne može to tako da se odvija. Zacrtala sam kako želim da odgajam njih dve. Smatram da bi ih trebalo postaviti na mesto u ranom periodu života. Sve gluposti u periodu adolescencije i problemi koji kasnije nastupaju, smatram da imaju koren u detinjstvu", otkrila je Jovana.

Ova žena (34) je rodila petoro dece: Zanosna mama otkriva kako da postignete sve u životu! (FOTO)

Ovaj njen stav povezan je s Jovaninim velikim interesovanjem i, možda, budućom karijerom.

"Zbog toga, ali i zbog sebe, upisala sam psihologiju, to mene nekako i privatno zanima. Kombinujem predavanja s odgajanjem ćerki, meni će značiti puno da učim", rekla je ova lepa mama.

Ona je veoma optimistična po pitanju svog studiranja.

"Ušla sam u tu priču i završiću fakultet, istina tek sam ga upisala, ali sve će to biti dobro. Moram se baviti nečim, zato sam i upisala fakultet", iskrena je novopečena studentkinja i dodaje da nije isključeno da će roditi i treće dete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs