Pisti se ipak rado vraća

Andrej Pejić postao glumac: Drakulin gej sin u turskoj seriji (FOTO)

Na Tviteru se požalio da je gluma kučka, gluma na tuđem jeziku je još veća kučka i zato mu nedostaje pista, ali se onda ispravio i dodao da je novi posao kreativniji od manekenstva
Celebrities
03:02h
Andrej Pejić postao glumac: Drakulin gej sin u turskoj seriji (FOTO)
Foto: Instagram / Andrej Pejic

Maneken Andrej Pejić je u Turskoj upravo završio snimanje serije Fatih, u kojoj glumi mlađeg sina grofa Drakule - Radua. Koliko se uživeo u ulogu, pokazuje i to što je tokom snimanja pao s konja, ali je već sutradan nastavio s poslom. U Istanbulu ga je čuvalo pet telohranitelja.

Andrej je u Turskoj proveo sedam dana, a iako oduševljen Istanbulom, od producenata serije je tražio da mu obezbede pet telohranitelja koji su ga pratili u stopu. S konja je pao pošto je izgubio ravnotežu jer je samo jedan dan imao časove jahanja. Zadobio je, međutim, samo lakše povrede - ogrebotine po bradi i rukama, a snimanje je nastavio već sutradan.

U seriji tumači Radua Beja, kog su zvali i Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmet II, a Radu je prešao na islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić se na svom Tviteru redovno oglašavao i opisivao kako mu protiču glumački dani. Tako je otkrio da na snimanje odlazi svako jutro u sedam ujutru, da mu kostim liči na kreaciju dizajnera Aleksandra Mekvina, a onda se požalio da je gluma kučka, gluma na tuđem jeziku je još veća kučka i zato mu nedostaje pista, ali se onda ispravio i dodao da je novi posao kreativniji od manekenstva.

"Šminker na snimanju mi je rekao da je gotovo nemoguće da izvede da mi koža izgleda kao da imam 35 godina. Bilo mi je jako žao", napisao je, između ostalog, Andrej.

Posle Turske se priča da će androgini model biti u žiriju norveškog izdanja rialitija Top model, čija je zvezda Tajra Benks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs