Prilično hrabra

Kejt Midlton prkosi kraljici: Vojvotkinja prekršila Elizabetinu zabranu! (FOTO)

Poznato je da Kejt obožava takve modele i da ih je nekada često nosila tokom javnih pojavljivanja, ali je onda odustala od njih zato što ih britanska kraljica Elizabeta ne voli i članicama kraljevske porodice ne odobrava njihovo nošenje
Celebrities
19:36h Autor:
Kejt Midlton prkosi kraljici: Vojvotkinja prekršila Elizabetinu zabranu! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 13 Foto: Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža Kejt i Vilijam su veselo započeli svoj dvonedeljni boravak u Indiji. Kejt Midlton je opet dobila priliku da pokaže svoju razigranu stranu tokom utakmice kriketa, a s posebno pažnjom prate se njene odevne kombinacije.

U zvaničnoj poseti Indiji: Kejt Midlton obrukala princa Vilijama! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Tokom prvog dana posete Indiji, Kejt je pokazala tri od čak 24 spakovane odevne kombinacije koje je ponela sa sobom. Iako inače najviše pažnje plene njene haljine, ovoga puta mnogo se govori o modnim dodacima. Tačnije, o cipelama i minđušama koje je nosila tokom humanitarne utakmice kriketa.

Kejt zabranila Kamili da viđa Džordža i Šarlot: Vojvotkinja ljubomorna na mališane! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Naime, vojvotkinja je prvi put nakon dugo vremena obula cipele s platformom. Poznato je da ona obožava takve modele i da ih je nekada često nosila tokom javnih pojavljivanja, ali je onda odustala od njih zato što ih britanska kraljica Elizabeta ne voli i članicama kraljevske porodice ne odobrava njihovo nošenje.

Kejt Midlton prekršila kraljevsku tradiciju dugu 115 godina: Ne preza ni od koga! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kraljica će ovaj mali "prekršaj" sigurno da joj oprosti kada čuje da je prodaja platformi brenda Monsoon koje koštaju 79 dolara neverovatno porasla zahvaljujući popularnosti lepe Kejt. Za razliku od cipela koje još uvek mogu da se kupe u onlajn prodavnicama, minđuše brenda Accessorize koje je nosila tom prilikom rasprodale su se u roku od 24 sata, a koštale su samo 8 funti.

Šokantne tvrdnje: Britanska kraljevska porodica pije krv male dece svakog jutra!

U galeriji ispod teksta pogledajte sve kombinacije Kejt Midlton koje je nosila do sada tokom boravka u Indiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs