Poznati se opraštaju

Dara Džokić u šoku zbog smrti Marinka Madžgalja: Čuvali smo ga kao dragulj!

Mi smo ga svi prihvatili i zavoleli kao da je sa nama 20, 30 godina, a relativno je skoro došao u Atelje pre pet, šest godina. Tako smo ga čuvali, kao dragulj. Ta bolest je toliko strašna, rekla je o mladom kolegi slavna glumica
Celebrities
18:30h Autor:
Dara Džokić u šoku zbog smrti Marinka Madžgalja: Čuvali smo ga kao dragulj!
Foto: Kurir / Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

Prijatelji i kolege sa tugom i nevericom primili su vest o smrti glumca Marinka Madžgalja koji je preminuo danas posle teške bolesti, u 37. godini. Glumica Dara Džokić rekla je da je Atelje 212 ponovo zavijen u crno.

''Pre pet minuta sam videla na društvenim mrežama. Nisam ni znala. Potpuno sam u šoku. Naša kuća je ponovo zavijena u crno. Atelje je sada izgubio Marinka u 37. godini...'', rekla je Džokić. Navodeći da je Madžgalj bio veliki glumac, u uzletu, ona je istakla da se takav talenat retko pojavljuje.

Proplakao bi i kamen: Ovako se Andrija Milošević oprostio od Marinka Madžgalja!

''Osim toga takav drug, takav prijatelj. Mi smo ga svi prihvatili i zavoleli kao da je sa nama 20, 30 godina, a relativno je skoro došao u Atelje pre pet, šest godina. Tako smo ga čuvali, kao dragulj. Ta bolest je toliko strašna'', rekla je Džokić.

Glumac Nebojša Ilić rekao je da oseća veliku tugu i da nista drugo ne može da kaže. Od Madžgalja su se putem Tvitera oprostili i Vlado Georgijev i Ivana Peters.

''Dragi Marinko Madžgalj. Pretužno. Prerano si nas napustio. Počivaj u miru. Neka ti je laka zemlja'', napisao je Georgijev.

Pevačica Ivana Peters na Tviter nalogu napisala je:

"Toliko sam se nadala. Zanemela sam... Moje saučesće porodici."

Madžgalj je rođen 1978. godine u Kotoru, a glumu je diplomirao u klasi profesorke Gordane Marić na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, saopštio je Atelje 212.

Ovako ćemo pamtiti Marinka Madžgalja: Osmehom lečio tugu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs