Velika čast

Kraljica pisala srpskim đacima: Na ovome im se Elizabeta zahvalila! (FOTO)

Imali smo veliku čast i privilegiju da nas baš u vreme posete princa Čarlsa i vojvotkinje od Kornvola Kamile, kraljica obraduje pismom podrške učenicima naše škole, pohvalili su se đaci i roditelji beogradske Osnovne škole "Stari grad"
Celebrities
12:58h Autor:
Kraljica pisala srpskim đacima: Na ovome im se Elizabeta zahvalila! (FOTO)
Foto: Reuters / Darrin Zammit Lupi

"Pisala nam je engleska kraljica!" s ponosom ističu učenici osnovci beogradske škole "Stari grad", koji su pre mesec dana poslali pismo Elizabeti, suverenu britanske monarhije.

"Poslali smo joj pismo, pre oko mesec dana, u kojem smo joj se predstavili brojnim uspešnim projektima iz engleskog jezika i pohvalili se znanjem engleske istorije i književnosti. Najavili smo joj i buduće projekte koje pripremamo uz podršku raznih fondacija iz Velike Britanije", kažu u OŠ "Stari grad".

Kraljica dobijala 60 godina pisma od njega: Evo šta je uradila nakon njegove smrti! (FOTO)

Foto: Kurir / Nebojša Mandić
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

"Imali smo veliku čast i privilegiju da nas baš u vreme posete princa Čarlsa i vojvotkinje od Kornvola Kamile, kraljica obraduje pismom podrške učenicima naše škole", pohvalili su se đaci i roditelji ove beogradske škole.

U pismu koje im je poslala njena dvorska dama, s obzirom da Elizabeta ne potpisuje lično ovakvu poštu, kraljica se zahvalila na "čestitkama povodom predstojećeg 90. rođendana", kao i na tome što ih je obavestila o njihovim uspesima i radu.

"Kraljicu uvek ganu oni koji joj pokažu ljubaznu podršku", navodi se između ostalog u pismu.

Bog na nebu, kum na zemlji: Neraskidiva veza srpske i britanske kraljevske porodice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs