Roditeljstvo

Glumac zabrinut za ćerku: Ima 16 godina, a već radi kao model! (FOTO)

U očima roditelja deca su uvek mala. Tako je i ovaj glumac zabrinut za ćerku koja se uveliko bavi modelingom a još je tinejdžerka
Celebrities
10:30h Autor:
Glumac zabrinut za ćerku: Ima 16 godina, a već radi kao model! (FOTO)
Foto: Beta

Glumac je u poslednjem intervjuu pričao o svojoj ćerki Lili Roz koja već ima ugovore sa velikim svetskim dizajnerima te dva snimljena filma, a tek joj je 16 godina.

"Kada je objavila da je biseksualna, svi njeni pratitelji na društvenim mrežama su se iznenadili, ali ne i ja. Meni sve govori, jako smo bliski i ponosan sam na to," kazao je Džoni Dep (52).

"Vrlo je pametna i bistra, više nego što sam ja bio u njenim godinama," dodao je glumac koji kaže da ga je najveće iznenadila "preobražaj" Lili iz "njegova malene devojčice u mladu devojku".

"Ovo što se sa njom događa nisam očekivao tako skoro. Kada je vidim našminkanu i sređenu, stvarno je uznemirujuće, jer je tako lepa devojka i sve se dogodilo mnogo brzo," kaže tata Dep.

Ističe kako se mora pomiriti s tim da njegova Lili Roz "živi svoj život u svetu" te da joj u potpunosti veruje, ali da se nikada neće prestati da brine.

Titula zavodnika pod znakom pitanja: Šta se desilo slavnom lepotanu?! (FOTO)

Depova ćerka je bila u Parizu za vreme terorističkog napada. Otišla je sa žurke u centru grada nešto pre nego što je počela pucnjava.

Lili Roz je krenula stopama svoje majke manekenke i pevačice, Vanese Paradis (42), sa kojom je Dep, nakon razvoda, u prijateljskom odnosu..

Naime, Lili je uočio i odmah angažovao Karl Lagerfeld, koji je i "otkrio" Vanesu kada je bila Lilinih godina. Lili je glumila i u dve horor parodije, a u jednoj od njih, "Yoga Hosers", glumi sa ocem. Tinejdžerka je i imala ugovor sa Šanelom, za koji je i snimila kampanju.

Plaše se ogledala i užasavaju klovnova: 10 najbizarnijih fobija poznatih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs