Pročitajte

Poruka Dženifer Aniston oduševila javnost: Lepi maniri, britak jezik! (FOTO)

Jedan glumičin Fejsbuk status izazvao je lavinu pozitivnih komentara njenih pratioca. U nastavku saznajte o čemu je reč
Celebrities
08:04h
Poruka Dženifer Aniston oduševila javnost: Lepi maniri, britak jezik! (FOTO)
Foto: Profimedia

Plavokosu glumicu Dženifer Aniston smatraju jednom od najležernijih i najnepretencioznijih holivudskih zvezda, a oni koji je poznaju kažu da je u duši hipik, ali u isto vreme i ozbiljna poslovna žena koja vodi izuzetno uspešnu produkcijsku kuću Echo.

Džen je mnogima jedna od omiljenih holivudksih dama, što zbog uloga koje igra, što zbog bezuslovne prirodnosti i ležernosti koje poseduje. Čini se da su joji kućno vaspitanje i lepi maniri izuzetno bitni u životu.

Jedan njen Fejsbuk status izazvao je lavinu pozitivnih komentara njenih pratioca. U nastavku saznajte o čemu je reč.

"Odgajili su me da pokažem poštovanje prema drugima. Naučili su me da pokucam na vrata pre nego što ih otvorim, da kažem: "Dobar dan", "Zdravo" kad uđem u prostoriju. Da kažem: "Molim vas" i "Hvala" i da poštujem starije. Ustupiću svoje mesto ako nekom treba. Umem da kažem: "Da, gospodine" i "Ne, gospodine", umem da pomognem drugima ako im je pomoć potrebna, a ne da stojim sa strane i da samo gledam. Mogu da zadržim otvorena vrata osobi iza sebe, da kažem: "Izvinite" kad to treba, da volim ljude zbog onoga što oni jesu, a ne zbog onoga što mogu od njih da dobijem. Naučili su me da se prema drugima ponašam onako kako bih volela da se oni prema meni ponašaju", napisala je glumica.

Od raja do pakla, i nazad! Tragedija Dženifer Aniston: Majka je prodala, sve ljubavi izdale!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs