Neverovatno

Glumac nije odoleo mladoj koleginici: Zbog nje se razveo i zaboravio na porodicu! (FOTO)

Prvo su glumili zajedno, a onda su usledili zajednički izlasci, pa razvod slavnog glumca
Celebrities
05:32h
Glumac nije odoleo mladoj koleginici: Zbog nje se razveo i zaboravio na porodicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Stihija razvoda se iz Holivuda seli se u Veliku Britaniju. Rouan Atkinson (60), poznatiji kao Mr. Bin, zvanično je okončao svoj 24-godišnji brak sa BBC-jevom šminkericom Sunetrom Sastri (54). Par se prvobitno razišao sredinom prošle godine, a sada je njihov razvod zvaničan i to zbog mlade glumice Luize Ford (32).

Kako se navodi, saslušanje na sudu trajalo je manje od jednog minuta, a bivši supružnici, koji su se upoznali tokom osamdesetih godina prošlog veka, na njemu nisu bili ni prisutni.

Mister Bin se vraća na male ekrane: Obeležavanje 25. godišnjice od prve epizode!

Rouan i Sunetra bili su jedni od najbogatijih parova iz sveta zabave u Velikoj Britaniji, a zajedničko bogatstvo procenjuje se na 70 miliona funti. Par ima dvoje dece, Bena (22) i Lili (20).

"Sunetra je još uvek ljuta što je ostavio zbog toliko mlađe žene," rekao je jedan od izvora.

Atkinson je, naime, već 18 meseci u vezi s glumicom Luizom Ford, poznatoj po ulogama u serijama "Misfits" i "Sky's Chickens".

Luiza i Rouan zajedno su glumili u pozorišnoj komediji pod nazivom "Quartermaine's Terms", a paparaci su primetili da nakon izvođenja ovog komada zajedno odlaze na večeru. Nekoliko dana posle toga, novopečeni emotivni partneri boravili su u glumčevom novoiznajmljenom stanu na jugu Londona.

Poznati glumac se nakon toga nije pojavljivao u javnosti u društvu svoje supruge, što je podstaklo sumnje da odnos sa Luizom nije samo obična afera. Sumnje su bile potvrđene kada se Rouan nije pojavio na porodičnom venčanju svog sestrića, nakon čega je objavljeno da legendarni komičar svoj porodični dom napušta zbog znatno mlađe koleginice.

Foto: Profimedia, Glumac sa bivšom ženom
Foto: Profimedia, Glumac sa bivšom ženom
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs