Svi smo ga voleli

Mister Bin se vraća na male ekrane: Obeležavanje 25. godišnjice od prve epizode!

Portparol britanskog javnog servisa je najavio da će se poznati nespretnjaković, kog tumači Rouan Atkinson, pojaviti u skeču koji će biti emitovan 13. marta
Filmovi
00:26h Autor:
Mister Bin se vraća na male ekrane: Obeležavanje 25. godišnjice od prve epizode!
Foto: Kurir Arhiva

Mister Bin će se vratiti na male ekrane, ali samo u jednom, specijalnom skeču povodom obeležavanja 25-godišnjice od prikazivanja prve epizode popularne serije, potvrdio je Bi-Bi-Si.

Portparol britanskog javnog servisa je najavio da će se poznati nespretnjaković, kog tumači Rouan Atkinson, pojaviti u skeču koji će biti emitovan 13. marta.

Serija je počela da se prikazuje 1990. godine, a tokom narednih pet godina snimljeno je ukupno 14 epizoda koje su postale klasici.

Nakon toga su snimljena jedna animirana serija i dva vrlo uspešna filma, čija je zarada premašila 500 miliona dolara. Nimalo loš učinak za junaka koji je u 25 godina postojanja progovorio ukupno 17 reči.

Mister Bin se pojavljivao i u nekoliko muzičkih video spotova i reklama, kao i u jednom skeču koji je snimljen specijalno za svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs