Bori se

Pobedićemo rak dojke: Dragana Katić ostavila emotivnu poruku svim ženama! (FOTO)

Voditeljka apeluje na sve žene da obave najvažniji pregled u životu
Celebrities
01:42h Autor:
Pobedićemo rak dojke: Dragana Katić ostavila emotivnu poruku svim ženama! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić / News1

Poznata voditeljka Dragana Katić jednom objavom je skrenula pažnju na jako tešku i opaku bolest sa kojm se danas suočava mnogo žena, prenosi story.rs

Naime, ona je obavila redovni mamografski pregled i skrenula pažnju svim damama da bi trebalo da vode računa o svom zdravlju.

Dragana je uz fotografiju napisala sledeće:

"DRAGE MOJE PRIJATELJICE! Ovaj podignut prst i osmeh na mom licu je sreća nakon obavljenog redovnog mamografskog pregleda. Ovu sliku delim sa vama jer želim da i vi ovakve slike delite sa svima nama. Ako nekoliko vas već sutra zakaže pregled, moja objava je uspela.

Ne razmišljajte sada o državi koja nije organizovala skrining, o mamigrafskim apartima koji često ne rade u bolnicama, o redovima koje morate da čekate....Ne razmišljajte o drugima već o sebi. Verovatno će biti i onih koji će reći da je meni lako da mogu sebi to da priuštim. I takvima da odgovorim.

Zauvek uz prijateljicu: Ceca platila Isidori Bjelici lečenje!

Mamografija se preporučuje na dve godine. Ukoliko želite da ispoštujete taj ritam možete. Svaki dan ili svakog meseca odvojite po neki dinar i namenite samo za ovo i uspećete. Ja sam upravo to radila, ali baš tako! Ponavljam! Ne razmišljajte šta država nije ili jeste uradila.

Uradite to vi za sebe! Ovo sam vam napisala sa pokrićem. Moja majka je umrla od karcinoma dojke jer nije, bez obzira na moje nagovore i mogućnosti, odlazila na redovne kontrole. Plašila se! Vi nemojte!"

Palac gore za svaku damu koja se bori ili je pobedila rak dojke!

Tužne vesti za sve prijatelje Isidore Bjelice: Metastaze su se naglo i agresivno proširile! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs