Strašno

Tužne vesti za sve prijatelje Isidore Bjelice: Metastaze su se naglo i agresivno proširile! (FOTO)

Naša poznata spisateljica podelila je fotografiju na društvenim mrežama i rastužila brojne prijatelje i fanove
Celebrities
21:16h
Tužne vesti za sve prijatelje Isidore Bjelice: Metastaze su se naglo i agresivno proširile! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook/Isidora Bjelica

Naša poznata spisateljica Isidora Bjelica koja se već duže vreme bori protiv opake bolesti, podelila je na društvenim mrežama ne tako ohrabrujuće vesti, pa je rastužila brojne prijatelje i fanove.

"Znate da ne krijem ništa od vas. Danas u Skoplju na Aci Badem Sistina klinici najprecizniji aparat za kancer je pokazao da su se metastaze naglo i agresivno jako proširile što se nije videlo na drugim aparatima. Mirna sam, nasmešena i borim se, sve je u Božijim rukama a on zna kad je kome i zašto vreme a mi to ne možemo da shvatimo. Hvala vam za svaku molitvu kojom mi produžavate život. Grlim vas kao svoju dečicu zbog čije patnje me duša boli. Dum spiro spero...Pitaju me čega se najviše plašim a ja kažem plašim se da će mi ove brojne metastaze napasti i centar za humor pa da cu postati dosadna...Voli vas Isi", napisala je Isidora, a reči podrške brojnih fanova ne prestaju da pristižu.

"Drži se, molimo se za tebe, Bog će ti pomoći", samo su neki od komentara fanova i prijatelja koji su svim srcem uz Isidoru.

Isidora Bjelica objasnila šta je uzrok raka: Nisam jela slaninu i kobasice, ni pušila cigarete!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs