Tužna vest

Sahranio oca: Miroslav Ilić se poslednji put pozdravio sa Životom (91)!

Najstariji Ilić sahranjen je u porodičnoj grobnici po svim narodnim običajima
Celebrities
19:08h Autor:
Sahranio oca: Miroslav Ilić se poslednji put pozdravio sa Životom (91)!
Foto: Kurir/Nebojša Mandić

Miroslav Ilić juče se na groblju u rodnim Mrčajevcima poslednji put oprostio od oca Živote, koji je preminuo u četvrtak u 91. godini.

Najstariji Ilić sahranjen je u porodičnoj grobnici po svim narodnim običajima.

Na večni počinak starinu su, pored sina, snaje, unuka i praunuka, ispratili i mnogobrojni prijatelji, komšije, ali i Ilićeve kolege Miša Mijatović, Radiša Urošević, kao i Svetlana Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom Ocokoljić. Pevačica je položila cveće, a potom je snažno zagrlila i poljubila pevača i poručila mu da bude jak.

Tužna slika iz života Miroslava Ilića: Za ovim mnogo žali!

Pre nego što je tužna povorka krenula ka Životinoj večnoj kući, u kapeli je održano opelo. Pevač je sve vreme stajao pored kovčega i primao saučešće od ljudi koji su iz minuta u minut sve više pristizali. Njegova supruga Gordana ni sekunde se nije odvajala od njega, kao ni sin Marko, ćerka Marija, zet Dragan Šutanovac i unuci. Iako Ilić nije držao govor, prijateljima se jadao da mu je ovo najteži gubitak. S obzirom na to da je Slavuj iz Mrčajevaca bio veoma vezan za tatu, on veoma pati, ali nije želeo da ga suze dotuku i dostojanstveno ga je ispratio.

Miroslav i njegov zet Dragan Šutanovac nosili su kovčeg do rake. Tek kada su sahranili Životu, Ilić je zaplakao.Pevač je inače ostao bez majke u 25. godini i otac mu je bio sve, zbog čega su često vreme provodili zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs