Dobre vesti

Dragan Nikolić stao na noge: Oporavlja se glumačka legenda!

Tim lekara koji je vodio brigu o njegovom oporavku u Vrnjačkoj banji zadovoljan je rezultatima koji su tokom lečenja postignuti
Celebrities 28.10.2015. - 12:52h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Doajen srpskog glumišta Dragan Nikolić pre dva dana završio je prvi deo rehabilitacije, pa je napustio bolnicu u Vrnjačkoj Banji.

 

Tim lekara koji je vodio brigu o njegovom oporavku zadovoljan je rezultatima koji su tokom lečenja postignuti. Na osnovu mišljenja stručnjaka i u konsultaciji sa porodicom, odlučeno je da Nikolić dalje zdravstvene kontrole sprovede u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Čuveni Prle iz "Otpisanih" vratio se kući, gde će o njemu brinuti, kao i do sada, supruga Milena Dravić.

 

"Ne bih da pričam o svom stanju. Nije još vreme za to. Hvala vam na lepim željama", rekao je Nikolić za Kurir po povratku u Beograd. Glumac će ponovo otići u Vrnjačku Banju na proleće sledeće godine, kada je zakazana druga faza rehabilitacije u tamošnjem zdravstvenom centru.

 

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji naš proslavljeni umetnik na raspolaganju je imao vrhunsku medicinsku uslugu, uz angažovanje lekara više medicinskih oblasti, kao i ostalog osoblja. Ceo tim bolnice izrazio je nadu da će se saradnja i prijateljski odnos nastaviti i u narednim godinama. Inače, oni su zajedno sa njim, Milenom i njegovim najbližim verovali u njegov oporavak.

 

Neki su strahovali da Gaga neće dobiti bitku protiv teške bolesti, zbog koje je mesecima bio u bolnici, ali je on pokazao snagu i veliku želju da se izbori. Dragan Nikolić je sada bolje i nada se potpunom oporavku.

 

Inače, teška bolest digestivnog trakta, koji je operisao u februaru, i pluća, zbog koje je ležao na pulmologiji Kliničkog centra, nisu umanjili šarm i harizmu velikana srpske kinematografije, koji čeka premijeru dokumentarca o svom životu "Sanjao sam".

 

Unuka Bate Živojinovića: Deda je jedini čovek kojem govorim sve tajne! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...