Sem torte i svećica

Šta je bilo na trpezi malog slavljenika: Mama Jelena Đoković pokazala! (FOTO)

Kao prava mama, Jelena se potrudila da za svog mališana napravi isključivo zdrave đakonije, tortu, kolače i druge poslastice
Celebrities 22.10.2015. - 11:41h Autor: Stil
Foto: Instagram / Jelena Djokovic

Juče, 21. oktobra, Novak i Jelena Đoković proslavili su prvi rođendan svog malenog sina Stefana.

 

S obzirom na to da porodica Đoković ne voli da zahvaljujući svojim privatnim stvarima bude u centru pažnje, odlučili su i da rođendanska zabava prođe bez ikakve pompe.

 

Ponosni roditelji svoju sreću nisu mogli da sakriju, a na oduševljene fanova, otkrili su samo mali deo jučerašnjeg dana.

 

Kao prava mama, Jelena se potrudila da za svog mališana napravi isključivo zdrave đakonije, tortu, kolače i druge poslastice.

 

Deo trpeze sa koje su se gosti služili postavila je na svoj Instagram profil, koji je nedavno otvorila. Uz fotografiju, Jelena je ostavila vrlo poučan i koristan komentar, kao neko ko izuzetno vodi računa o zdravom životu.

 

Za 8 nedelja zablistajte kao Jelena Đoković: Najbolji prirodni recept za blistavu kožu! (RECEPT)

 


"Naravno, rođendan nije rođendan bez torte i svećica! Kao što sam pomenula ranije, mi se uvek trudimo da u našoj kući imamo nešto slatko za grickanje (ne šećer), pa smo i za Stefanov rođendan spremili zdrave, slatke kolače. To znači: bez šećera, brašna, jaja, mleka, glutena i čokolade. Mi smo se samo služili drugim opcijama, koristeći zdrave sastojke: voće, orahe, kakao, rogač, kokos...Naša porodica, koja nije striktno na dijeti - obožava ove stvari! Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas (da je veće bolje je samo mit), ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom.

 

Delim ovo sa vama jer sam vema strastvena povodom toga da treba biti zdrav. Uvek sam mislila da je nemoguće da se ostvari neka balansirana dijeta, posebno ako putujete i jedete u restoranima i hotelima sve vreme, kao što to radimo mi. Ali, onda sam dosta istraživala i otkrila da je to zaista tako lako. Mi samo komplikujemo sve u našim glavama. Nemojte posezati za pilulama - pravi problem zaista leži u vašoj dijeti i načinu života. Pilule će samo maskirati simptome, ali problem će ostati. Nahranite vaše telo i nemojte da unosite smeće u sebe. Nisam nutricionista, ali sam naučila ovo tokom mojih istraživanja.

 

Još jednom, hvala svima na vašim lepim željama za Stefana. On je jedan vrlo srećan dečak", napisala je Jelena.

 

Prilično drugačija: Kako je Jelena Đoković izgledala pre 7 godina! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs