Pokajala se

Oglasila se Neda Ukraden: Nakon skandalozne fotografije sa Usnijom Redžepovom!

Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli, istakla je pevačica u saopštenju
Celebrities
17:30h Autor:
Oglasila se Neda Ukraden: Nakon skandalozne fotografije sa Usnijom Redžepovom!
Foto: Kurir

Pevačica Neda Ukraden je objavila selfi sa Usnijom Redžepovom, koja je 1. oktobra izgubila bitku s rakom pluća, dok bespomoćno leži u bolesničkoj postelji.

Pevačica je ovu fotografiju napravila nekoliko dana pre smrti kraljice južnog melosa i time izazvala lavinu negativnih komentara.

Zamereno joj je što nasmejana i našminkana pozira pored žene na samrti, a naročito što je, kako stoji u mnogim komentarima na društvenim mrežama, Usnijinu tešku situaciju iskoristila za lični marketing.

Pozvali smo Nedu, koja nam je poslala saopštenje.

"Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je videla živu. Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posetim, nego sam želela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru želela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvredila, veoma se izvinjavam", napisala je Neda Ukraden.

Umesto majice traka, umesto suknje saobraćajni znak: Ceo svet bruji o glumici! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs