Borba protiv teške bolesti

Jaka i odlučna: Potresna poruka Usnije Redžepove iz bolničke postelje!

Kraljica južnog melosa je veoma slaba, ali se jako i odlučno bori sa ovom teškom bolešću
Celebrities
19:06h Autor:
Foto: Kurir / Maja Mojsovski

Pevačica Usnija Redžepova, koja već tri godine boluje od raka pluća, smeštena u Kliničko-bolnički centar u Beogradu, prolazi kroz najgori životni period jer se svakodnevno bori sa neizdrživim bolovima.

 

Kraljica južnog melosa je veoma slaba, ali se jako i odlučno bori sa ovom teškom bolešću. Ona je svima koji brinu o njoj i njenom zdravlju poručila veoma slabim glasom, ali i sa odlućnošću:

 

"Dobro se osećam, ništa drugo ne želim da poručim"!

 

Nju je posetio novinar Magazina in u bolničkoj postelji i pevačica je imala snage da pozdravi sve svoje prijatelje i poštovaoce njene muzike. Veoma slaba, Usnija je odlučna da pobedi ovu opaku bolest i ne predaje se. A i njene kolege je nisu zaboravile, pa joj nolaze u posetu, a nedavno je primila i novinare Kurira, kojima je rekla da se svakodnevno muči sa bolovima, ali da želi da ozdravi.

 

Isidora Bjelica prepuštena božjoj volji: Prekinula lečenje jer nema više para!

 

"Svakodnevno se mučim s bolovima i teško dišem. Stanje mi se mnogo pogoršalo. Ležim u krevetu, jedva uspevam da sedim. Pokušala sam da ustanem kako bih prošetala, ali ne mogu se osloniti na noge", rekla je Redžepova.

 

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Usnija Redžepova, koja već tri godine boluje od raka pluća, smeštena u Kliničko-bolnički centar u Beogradu, prolazi kroz najgori životni period jer se svakodnevno bori s neizdrživim bolovima.
Kraljica južnog melosa je veoma slaba, ali se jako i odlučno bori sa ovom teškom bolešću. Ona je svima koji brinu o njoj i njenom zdravlju poručila veoma slabim glasom, ali i sa odlućnošću: "Dobro se osećam, ništa drugo ne želim da poručim"!
Nju je posetio novinar Magazina in u bolničkoj postelji i pevačica je imala snage da pozdravi sve svoje prijatelje i poštovaoce njene muzike. Veoma slaba, Usnija je odlučna da pobedi ovu opaku bolest i ne predaje se. A i njene kolege je nisu zaboravile, pa joj nolaze u posetu, a nedavno je primila i novinare Kurir, kojima je rekla da se svakodnevno muči sa bolovima, ali da želi da ozdravi.
"Svakodnevno se mučim s bolovima i teško dišem. Stanje mi se mnogo pogoršalo. Ležim u krevetu, jedva uspevam da sedim. Pokušala sam da ustanem kako bih prošetala, ali ne mogu se osloniti na noge", rekla je Redžepova.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...