Pročitajte

Kako je mladu ženu ubila opaka bolest: Potresno pismo preminule pevačice!

Pismo koje je napisala tokom svoje borbe za život trebalo bi svima da nam ostane u sećanju
Celebrities
22:16h
Kako je mladu ženu ubila opaka bolest: Potresno pismo preminule pevačice!
Foto: Printscreen YouTube/ Groovanje

Gaga Li je krajem prošle godine saznala da boluje od akutne leukemije. U akciju skupljanja pomoći za njeno lečenje uključili su se mnogi bendovi i prijatelji koji su organizovali koncerte, i na momenat se činilo da će ova devojka uspeti da pobedi opaku bolest, ali Gaga je ipak izgubila.

Međutim, pismo koje je napisala tokom svoje borbe za život trebalo bi svima da nam ostane u sećanju - kao uspomena na ovu jaku mladu ženu, ali i kao opomena, upozorenje, podstrek da se suočimo sa teškim trenucima, više uživamo u onim lepim i uvek dajemo sve od sebe.

Otvoreno pismo Meril Strip: O ovome više ne želi da ćuti!

"Čovek nauči da bude neustrašiv kada se bori za svoj život. Do juče sam bila ista kao i svi ostali...To se desi...A može svakome. Evo, ja sam živ dokaz...Čovek je moćno biće i svašta može da iznese, svakojake bolove - fizičke i psihičke. Kada saznaš da imaš rak, pomisliš prvo na to šta si uradio, gde si pogrešio, gde nisi, počneš da se preispituješ PRVI PUT U ŽIVOTU onako istinski...I odjednom sve nestaje. Nema misli. Nema ničega. Samo SAD...Vidiš sve oko sebe kao prvi put, iako si i pre posmatrao život punim plućima...

Sada ga posmatraš kao TO...Uz dozu straha da nećeš to videti više. Pa ga upijaš da ne zaboraviš. A posle sebi kažeš kako je to iracionalno i kako je bolest izlečiva i onda se probudiš na momenat iako nemaš snage ni volje... Ali uzmeš i pogledaš neki dobar koncert, film, poslušaš album, pročitaš neku priču, knjigu... Nalaziš način da se inspirišeš... Sve dok ne krenu analize.

Punkcija ovog, punkcija onog... To te najviše i s*ebe... Bol... Strah od nepoznatog... Ali svaki put kada prođeš nešto od toga shvatiš da si mnogo jak. Zato ponavljaš sebi svaki dan: NE PLAŠI SE, BIĆE SVE U REDU! Ti imaš šta da daš... DAJ!"

Suze će vam poteći: Najtužnija holivudska priča, o njoj bruji ceo svet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs