Saznajte

Tužna slika iz života Miroslava Ilića: Za ovim mnogo žali!

Zadovoljan je svojim životom jer je bilo mnogo više lepote nego ružnih stvari, ali za jednim žali
Celebrities
18:24h Autor:
Tužna slika iz života Miroslava Ilića: Za ovim mnogo žali!
Foto: Kurir/Nebojša Mandić

"Pevač, Mrčajevci i normalan i običan čovek" sebe opisuje Miroslav Ilić. To je čovek čija slava ne jenjava uprkos činjenici da je na sceni više od četrdeset godina. Miroslav kaže da je zadovoljan svojim životom jer je bilo mnogo više lepote nego ružnih stvari. Ostvaren je kao suprug, otac i deda, ponosan na svoju karijeru.

"Uvek sam bio iskren, tako da moram da priznam da bih se odrekao nekih stvari koje sam napravio poslovno i privatno. Iako će me bar pet mojih pesama nadživeti i ostati iza mene kao pesme koje se i dalje rado slušaju, poput Devojke iz grada i Božanstvena ženo, neke druge bih voleo da nikada nisam ni snimio. Takođe bih se odrekao dana pijanstava u kojima nisam umeo dobro da se ponašam, imao sam nezgodnu narav kad popijem, ali na sreću to je sve daleko iza mene", nedavno je priznao za Puls.

Dubravki Mijatović pozlilo: Otišla da poseti Madžgalja, evo šta je zatekla!

Foto: Kurir arhiva
Foto: Kurir arhiva

"Bio sam živo dete, ali stidljivo. Najviše od svega me je zanimao fudbal. Dok su moji drugari sanjali da odu iz sela i postanu vlasnici kafana i butika, ja sam maštao da postanem ozbiljan farmer, a noću sam sanjao kako sam Džon Vejn. On je bio moj omiljeni lik", istakao je pevač.

Ako danas za nečim žali, to je što njegova majka nije doživela da ga vidi srećnog i ostvarenog. "Mama mi je umrla sa 47, kad je meni bilo 25. Brinula je kako ću kroz život i da li ću uspeti jer sam se oženio kao student sa 20 godina. Došla su deca Marko i Marija, a u selu sam živeo sve do 37. godine. Mnogo mi je žao što moja majka nije dočekala da vidi da sam nešto napravio i stekao. Mislim da sam sve dobre osobine nasledio od nje".

Isidora Bjelica kroz suze: Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs