Oni su rekli

Ovo su bile njihove zadnje reči na internetu: Naježićete se!

Neke su duhovite, neke besmislene, neke tužne, a od poslednje na ovom spisku naježićete se
Celebrities
00:06h Autor:
Ovo su bile njihove zadnje reči na internetu: Naježićete se!

Porodice većine poznatih zvezda koje su nas prerano napustile odlučile su da zadrže njihove profile na društvenim mrežama, a njihove poslednje objave govore dosta o njima. Neke su duhovite, neke besmislene, neke tužne, a od poslednje na ovom spisku naježićete se.

Ejmi Vajnhaus

"Oinka oinka oinka zašto ste budni", poslednja je poruka na Tviteru Ejmi Vajnhaus, koja je objavljena 21. jula 2011. Samo dva dana kasnije, 27-godišnja pevačica je preminula. Istovremeno, to je prvi tvit koji je objavila od februara te godine. Negde u isto vreme otišla je na rehabilitaciju, a pravo značenje ovih čudnih reči nikada nije otkriveno.

Ejmi Vajnhaus dobila spomenik na dan rođenja: Danas bi napunila 31. godinu (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Kori Montit

Neočekivana smrt mladog glumca mnoge je šokirala. Manje od 24 sata pre nego što se predozirao narkoticima, zvezda serije "Glee" objavio je duhovitu reakciju na film "Sharkanado": "O, to je ajkula i tornado."

Džejmsu Gandolfiniju i Koriju Montitu posthumne Emi nagrade

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Pol Voker

Glumac koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći, u poslednjem tvitu promovisao je film "Furious 7" i napisao: "Momci se vraćaju. Da li ćete biti spremni?"

Profimedia
Profimedia

Robin Vilijams

Glumačka legenda oduzeo je sebi život u 63. godini. Njegov poslednji tvit bio je povezan sa njegovim nalogom na Instagramu, i njime je čestitao rođendan svojoj ćerki: - Srećan rođendan gospođici Zeldi Rej Vilijams. Danas puniš četvrt veka, ali uvek ćeš biti moja mala devojčica. Volim te!

Poruka je objavljena 31. jula 2014, a 11. avgusta Robin se ubio.

Skandal: Snima se serija o smrti Robina Vilijamsa, glumiće ga porno zvezda!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs