Želi samo najbolje

Bahata Ana Nikolić: Htela da otkaže nastup jer joj se nije dopao hotel!

Organizatori su morali da je premeste u najbolji hotel, jer je bila ozbiljna kada je rekla da se neće pojaviti
Celebrities
10:28h Autor:
Bahata Ana Nikolić: Htela da otkaže nastup jer joj se nije dopao hotel!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Ana Nikolić smatra da je zvezda i tako se ponaša. Pevačica je proteklog vikenda nastupala u jednom lokalu u Herceg Novom, ali je za organizatore imala zahtev koji ih je umalo koštao otkazivanja koncerta.

Naime, Ana nije bila zadovoljna hotelom koji su joj obezbedili, odmah je pozvala organizatore i tražila premeštaj.

Ana Nikolić uživa u zavođenju: Mamila uzdahe na plažama Sardinije! (FOTO)

"Ana nije želela da prespava u tom hotelu. Tražila je da je smeste u najbolji novljanski hotel, što su oni morali da urade da im ne bi propao nastup koji su joj zakazali. Ana je u drugom hotelu koristila sve blagodeti - bazen, velnes, spa-program... Nije želela da napušta hotel. Samo je po nagovoru brata Marka otišla na krstarenje, a predah su napravili na Žanjicama", rekao je izvor.

Oduševljena Ana je na Fejsbuku objavila fotku na kojoj Marko vozi gliser. "Moj Miško vozi i brod... Avion zna 100 odsto... To mu je na majku!“, napisala je pevačica.

Nesvakidašnji poklon: Apartman u Bečićima nosi Cecino ime!

Inače, Ana je iskoristila priliku dok je bila u Novom da zakaže još nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, ali je odlučila da se nakratko vrati u Beograd. Ona je subotu u dva sata napustila hotel i sa bratom se zaputila na tivatski aerodrom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs