Odmor

Uživali u planinskom vazduhu: Lejdi Gaga sa verenikom na Zlatiboru! (FOTO)

Prošpartali su do Kraljevog trga, tu su lagano doručkovali, zatim prošetali nazad do hotela, tu su za sekund, pred začudjenim Zlatiborcima, razmenili nežnosti, pozdrvili se, zagrlili, i – Ledi Gaga sela je u „porše kajen“ i krenula ka Beogradu, odnosno aerodromu Surčin odakle će odleteti u London
Celebrities
14:48h Autor:
Uživali u planinskom vazduhu: Lejdi Gaga sa verenikom na Zlatiboru! (FOTO)
Foto: Kurir / Zoran Šaponjić

Tara i Zlatibor za dva dana napravili su čudo! Ledi Gaga, planetarna muzička zvezda koja već šest dana boravi u Srbiji, i koju su fanovi u Beogradu mogli videti samo u sitne noćne sate, jutros u devet sati šetala je Zlatiborom sa svojim verenikom, glumcem Tejlorom Kinijem!

Njih dvoje iz hotela gde su prenoćili u ekskluzivnom apartmanu, izašli su oko devet ujutru držeći se za ruke i krenuli u šetnju. Prošpartali su do Kraljevog trga, tu su lagano doručkovali, zatim prošetali nazad do hotela, tu su za sekund, pred začudjenim Zlatiborcima, razmenili nežnosti, pozdrvili se, zagrlili, i – Ledi Gaga sela je u „porše kajen“ i krenula ka Beogradu, odnosno aerodromu Surčin odakle će odleteti u London gde u ponedeljak ima koncert, a Tejlor Kini, vratio se na kratko u apartman, a sa Zlatibora već tokom dana produžiće na Taru, gde ovih dana snima film „Šuma“ u japanskoj produkciji.

Lejdi Gaga oduševljena Srbijom: Zbog niskih cena ostavlja ogromne bakšiše!

Foto: Kurir / Zoran Šaponjić
Foto: Kurir / Zoran Šaponjić

Posle dana koji je, u potpunoj tajnosti provela na Tari, a da je nije video niko od meštana ili gostiju, Lejdi Gaga na Zlatiboru se, sasvim iznenada i nenajavljena pojavila u subotu oko deset uveče. Ona i njena pratnja u hotelu iznajmili su sedam najboljih soba, a malo kasnije, na Zlatibor je stigao i njeg verenik Tejlor.

Već oko pola jedan, Ledi Gaga, njen verenik i društvo, bili su, saznaje "Kurir“ u jednom pabu na Zlatiboru, gde je njihov dolazak izazvao pravo oduševljenje gostiju.

"Sedeli su najpre u prizemlju gde je Ledi Gaga, strpljivo delila autograme gostima, a onda su se preselili na sprat. Tu je glavno piće bila domaća, zlatiborska rakija", priča očevidac iz ovog paba.

Foto: Kurir / Zoran Šaponjić
Foto: Kurir / Zoran Šaponjić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs