Uplašena

Drama Zorice Brunclik: Avion počeo da propada, pevačica vrištala na sav glas!

Situacija nije bila nimalo naivna jer je avion propadao kroz oblake što je izazvalo paniku kod putnika, naročito kod Zorice
Celebrities
09:22h
Drama Zorice Brunclik: Avion počeo da propada, pevačica vrištala na sav glas!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Prava drama odigrala se juče prava drama na letu iz Beograda za Pariz, u kojem su putovale pevačica Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem i Adreana Ćekić sa dečkom Ivanom Miladinovića. U trenutku kada su, zbog košeg vremena, nastupile su turbulencije obe pevačice su počele da paniče i da vrište.

Situacija nije bila nimalo naivna jer je avion propadao kroz oblake što je izazvalo paniku kod putnika, naročito kod Zorice.

Ništa manje uplašena nije bila ni Andreana, ali se tešil ačinjenicom da ne vrišti sama, već zajedno sa starijom koleginicom.

Milica Todorović preživela dramu u avionu - Plašila se da li će preživeti!

"Volim Zoricu Brunclik. Danas je Kemiša stisnula za ruku u toku turbulencije. Mislila sam da samo ja bolujem od džetlega i da samo ja paničim i hvatam dečka za ruku kada se avion treska, ali znam sad da imam saveznika u Zorki.

Što je najgore, taj problem ne prolazi, iako često zbog posla putujem i čini mi se da mi je, što više letim, sve gore", priznala je pevačica.

Iako je jedno vreme avion kružio dok se nisu ukazali povoljni uslovi da sleti, obe pevačice su jedva čekale znak stjuardese da mogu da odvežu pojaseve i izađu napolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs