Kriv za nesreću

Milan Kalinić izbegao saslušanje: Nije se odazvao pozivu Tužilaštva!

Za nekoliko dana biće poslat drugi poziv, a u koliko i nakon toga ne bude došao na saslušanje, izdaće se naredba za prinudno privođenje
Celebrities
13:56h Autor:
Milan Kalinić izbegao saslušanje: Nije se odazvao pozivu Tužilaštva!
Foto: Kurir Arhiva

Tužilaštvo u Brusu trebalo je danas u 12 časova da sasluša voditelja Milana Kalinića zbog saobraćajne nesreće koju je 2. februara izazvao u bruskom selu Dubci, kada je teške telesne povrede zadobilo dvoje mađarskih državljana, ali se Kalnić nije pojavio.

Prema rečima Milana Mihajlovića, višeg tužilačkog saradnika, ovom Tužilaštvu nisu poznati razlozi izostanka Kalinića, kao ni to da li je uredno primio poziv za saslušanje, koji mu je poštanskim putem poslat, još pre mesec dana.Mihajlović ističe, da će brusko Tužilaštvo, za nekoliko dana poslati drugi poziv Kaliniću, a u koliko i nakon toga ne bude došao na saslušanje, izdaće se naredba Policiji za njegovo prinudno privođenje.

U toku vožnje - Milanu Kaliniću izgoreo auto! (FOTO)

Podsetimo, džip beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao voditelj, sudario se sa putničkim vozilom sa mađarskim registarskih tablica. Dvoje povređenih u udesu prebačeno je u kruševačku bolnicu, odakle je muškarac, koji je zadobio povrede glave, kasnije prebačen u Beograd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs