Neverovatno

Suzana Mančić besna: Nisu je pustili u avion zbog veštačkih kukova!

Zamolila sam ih da pozovu lekara da me pregleda u kabini jer na to imam pravo kao putnik, ali su me odbili - ispričala je revoltirana Suzana
Celebrities
23:08h Autor:
Suzana Mančić besna: Nisu je pustili u avion zbog veštačkih kukova!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Suzana Mančić je pre dva dana na aerodromu „Nikola Tesla“ udaljena sa leta za Atinu jer nije kod sebe imala lekarski nalaz koji potvrđuje da ima ugrađene metalne implante u oba kuka!

"Trebalo je da idem u Atinu, ali sam sprečena zbog budalaštine. Tražili su mi papir koji potvrđuje da imam veštačke kukove, a pošto ga nisam imala, nisu mi dali da prođem. Skidala sam cipele, nakit i sve što sam imala od metala na sebi, ali oni su bili uporni. Zamolila sam ih da pozovu lekara da me pregleda u kabini jer na to imam pravo kao putnik, ali su me odbili. Zahtevali su da moj doktor na njihov mejl pošalje otpusnu listu iz bolnice, ali to je nemoguće jer sam jednu operaciju imala pre četiri godine, a drugu pre dve", otkriva Suzana i dodaje:

Da li liče na mamu - Ovo su ćerke Suzane Mančić! (FOTO)

"Trpela sam njihovo maltretiranje i zbog toga sam napravila frku. Zvala sam direktora i šefa obezbeđenja, ali niko nije hteo da mi se javi na telefon. Dispečer je pokušao da mi pomogne, ali, nažalost, bez rezultata. Tresla sam se od nervoze. Propala mi je karta, a što je najgore, niko se nije upitao da li sam u Grčku putovala poslovno ili privatno. Mogu da ih tužim i tražim račun za putne troškove i promenu planova, ali odustajem, mada imam pravo na to", rekla je Mančićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs