Pogledajte

Elegancija na nivou: Veljko i Anastasija na glamuroznoj svadbi Andree Mićunović! (FOTO)

Fotografijom sa glamurozne proslave pohvalila se Anastasija Ražnatović, koja je pozirala u društvu svog brata Veljka i dečka Konstadina Terzića
Celebrities
01:40h Autor:
Elegancija na nivou: Veljko i Anastasija na glamuroznoj svadbi Andree Mićunović! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Glamurozna svadba Andree Mićunović, ćerke nikšićkog biznismena Branislava - Brana Mićunovića, i njenog izabranika Miloša Kustudića počela je danas nešto oko 16 časova u bečićkom hotelu Splendid, prenosi Story.rs.

Na spisku zvanica na takozvanoj svadbi veka, nalaze se zvučna imena domaće političke, društvene i kulturne scene, brojne javne ličnosti, te prijatelji porodica mladenaca, među kojima je i naša folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je u Crnu Goru otputovala sa svojom decom.

Ceca kupila dva luksuzna apartmana na Kopaoniku: Jedan Anastasiji, drugi Veljku!

Ceca je u Bečiće stigla danas, dok su Veljko i Anastasija otputovali u Crnu Goru dan ranije.

Veljko ni ovog puta nije propustio priliku da sa mnogobrojnim obožavateljkama na društvenim mrežama podeli fotografiju snimljenu u hotelu u Bečićima, na kojoj pokazuje svoju odevnu kombinaciju koju je odabrao za ovo slavlje, ostavivši još jednom pripadnice nežnijeg pola bez teksta.

Nešto kasnije fotografijom sa glamurozne proslave pohvalila se i Anastasija, koja je pozirala u društvu svog brata Veljka i dečka Kostadina Terzića.

Inače, na venčanje veka danas su stigli i Sergej Ćetković, koji je ranije izjavio da će da mladencima otpevati pesmu za prvi ples, Melina Džinović, Sale iz Toropiko benda, Miša Mijatovič i mnogi drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs