Težak prekršaj

Muž Dragane Mirković završio u policiji: Jurio 213 kilometara na sat!

On je svojim automobilom „majbah“ vozio ka Beogradu, ali ga je radar uhvatio u mestu Mali Požarevac kako vozi 213 kilometara na sat, umesto dozvoljenih 120 - priča izvor
Celebrities
23:38h
Muž Dragane Mirković završio u policiji: Jurio 213 kilometara na sat!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Toni Bijelić, suprug pevačice Dragane Mirković, završio je u policiji jer je uhvaćen kako skupocenim automobilom divlja na autoputu. Na deonici kod Malog Požarevca, gde je brzina ograničena na 120 kilometara na sat, pevačicin suprug je jurio čak 213 kilometara na sat!

"Anton Bijelić zaustavljen je desetog marta oko 18.30 na autoputu. On je svojim automobilom „majbah“ vozio ka Beogradu, ali ga je radar uhvatio u mestu Mali Požarevac kako vozi 213 kilometara na sat, umesto dozvoljenih 120. Njemu je na licu mesta napisana prekršajna prijava, a pošto se radi o stranom državljaninu, jer Bijelić ima austrijsko državljanstvo, već sutradan je morao da se javi sudiji za prekršaje u Palati pravde u Beogradu", kaže izvor blizak policiji za Alo.

Aca Lukas ostao bez dozvole na mesec dana - Vozio 180 kilometara na sat!

Zakon o bezbednosti saobraćaja za ovaj prekršaj predviđa kaznu zatvora od najmanje 15 dana ili novčanu nadoknadu od 100.000 do 120.000 dinara. Kako saznajemo, Bijelić se, kao što mu je rečeno, pojavio pred prekršajnim sudijom i priznao svoju grešku.

"Nije se bunio jer je znao da mu nema izvlačenja. Pogotovo jer je strani državljanin, pa nije ulazio u raspravu da ne bi trpeo teže posledice. Doduše, koliko nam je poznato, on i njegova supruga imaju dosta novca, te im suma od oko 1.000 evra ne predstavlja nikakav problem", priča izvor.

"Bijeliću je određena novčana kazna, koju je istog trenutka iskeširao i otišao svojim putem", završava on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs