Skandal

Interventna privela sina Goce Božinovske: Na saslušanju zbog posedovanja kokaina!

Jedan od policajaca uočio je pakovanje vlažnih maramica u automobilu i otvorio ga. Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom, kaže izvor iz policije
Šuška se
21:24h
Interventna privela sina Goce Božinovske: Na saslušanju zbog posedovanja kokaina!
Foto: Instagram Printscreen / Mirkosijan

Miroslav Šijan (23), sin pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske, priveden je početkom nedelje u beogradsku policiju zbog kokaina!

Interventni tim policije zaustavio je pežo kabriolet nedaleko od Novog groblja na Zvezdari kojim je upravljao I. P. (25), dok se Šijan nalazio na mestu suvozača. Policajci su ih zamolili da izađu iz vozila, što su mladići uradili bez pogovora, a onda je započeo pregled vozila.

"Jedan od policajaca uočio je pakovanje vlažnih maramica u automobilu i otvorio ga. Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom", kaže izvor iz policije i navodi da su obojica potom privedeni u policijsku stanicu na Zvezdari.

"Droga koja je pronađena je oduzeta i poslata na veštačenje, dok su Šijan i njegov drug privedeni na saslušanje. Istraga treba da pokaže čija je droga, nakon čega će reagovati i tužilaštvo", dodaje naš sagovornik.

Skočio sa mosta: Sin Goce Božinovske šokirao javnost! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs