Skandalozno

Ana Marija Žujović: Vlada Stanojević me je tukao, pa pokušao da zataška!

Vlada je demantovao priču o batinama, ali je njegova supruga najviše povređena time što voditelj priča da se udarila na treningu
Celebrities
10:00h Autor:
Ana Marija Žujović: Vlada Stanojević me je tukao, pa pokušao da zataška!
Foto: Instagram

Posle celodnevne polemike oko toga da li je fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao suprug, voditelj Vlada Stanojević ili je u pitanju bio samo marketinški trik, o čemu se spekulisalo, na novobeogradskom naselju gde Ana živi, sreli su je novinari ispred ulaza u jedan frizerski salon u blizini njenog stana.

Pošto je prvo dala izjavu za nekoliko portala gde objašnjava kako bi najviše volela da je u pitanju marketinški trik, ali da na žalost nije, kako se loše oseća, ali kako ipak ne bi pričala o tome, oglasio se i maneken, koji je za jedan portal celu priču o batinama demantovao, a onda dao kontraizjavu u kojoj kaže kako Anu nikada u životu ne bi udario, kako se povredila na treningu, i kako bi novinarima trebalo da je jasno da je u pitanju kampanja, kao što je i označeno haštagom na slici.

Stravična statistika - Svaki treći muškarac bi silovao ženu kada ne bi bilo posledica!

Kad smo Ana Mariju sreli ispred salona bila je poprilično uznemirena, u stanju šoka, pa iako smo primetili da joj je bilo neprijatno, rekla je na kraju šta se zapravo dogodilo. Na naše pitanje da li je to Vlada uradio, rekla je:

"Jeste. Istina je" - pokušavala je da zadrži osmeh Ana Marija, mada joj nije polazilo za rukom.

"Jaoj, verujte, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome" - procedila je fitnes šampionka objasnivši nam da joj je najgore palo to što je posle svega priču pokušao da zataška u javnosti rekavši novinarima kako se povredila na treningu.

Kako je izgledao susret Mie Borisavljević sa bivšim posle batina, pogledajte OVDE - Tresla se od straha, pa pobegla za Beograd!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs