Uzbuđena

Goca Tržan jedva čeka drugo dete: Ide na vantelesnu oplodnju!

Dobro sam se informisala o svemu jer imam mnogo prijatelja koji imaju problem s prirodnim začećem. Odlučili smo da radimo vantelesnu oplodnju i jedva čekam da se to desi - kaže pevačica
Celebrities
22:12h
Goca Tržan jedva čeka drugo dete: Ide na vantelesnu oplodnju!
Foto: Fonet

Nakon tri i po godine veze sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, pevačica Goca Tržan rešila je da planovi o trudnoći treba da se ostvare.

Pevačica je za magazin Story otkrila da će sa partnerom otići u kliniku specijalizovanu za veštačku oplodnju.

Dirnuće vas pravo u srce - Venčali se u bolnici, pored sina koji se bori za život! (FOTO)

"To će se desiti u septembru. Dobro sam se informisala o svemu jer imam mnogo prijatelja koji imaju problem s prirodnim začećem. Odlučili smo da radimo vantelesnu oplodnju i jedva čekam da se to desi. Osećam snažnu potrebu. Kad vidim trudnicu, ne mogu da kažem kako osećam zavist jer to ne bi bilo tačno, ali malo se rastužim - kaže Goca i dodaje:

"Suština problematike vantelesne oplodnje jeste u ogromnoj količini hormona koji se primaju, ali to važi za one žene koje imaju problema s prirodnim začećem. Sa mnom nije takav slučaj, pa mi je dovoljan koktel hormona za povećanu stimulaciju rada jajnika, a moći će da se iskoristi moja prirodna ovulacija."

5 znakova koji ukazuju na poremećaj hormona otkrijte OVDE - Obratite pažnju na tamne dlake!

Pevačica kaže i da je ćerku Lenu već pripremila za to da će dobiti brata ili sestru i da se njena mezimica već raduje tome, mada ima trenutaka kad se pita da li će novi član porodice uzeti deo pažnje koja je dosad samo njoj bila namenjena.

Ena Popov broji dane do porođaja - Elegancija u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

"Ponekad joj se javi sumnja da bih ja tu bebu mogla da volim više od nje, ali objasnim joj kako je to nemoguće i da se prvo dete nikad ne zaboravlja" - zaključila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs