Presrećna

Istorija se ponavlja: Kim Kardašijan ponovo na naslovnici Voga!

Modnu javnost uzburkala je vest da će se Kim Kardašijan smešiti sa naslovnice prestižnog časopisa u aprilu 2014. godine, a ovaj put u pitanju je australijsko izdanje
Celebrities
12:26h Autor:
Istorija se ponavlja: Kim Kardašijan ponovo na naslovnici Voga!
Foto: Fonet

Prestižni magazin Vogue, koji sve žene od stila u svetu smatraju modnom biblijom, veoma pazi ko će se naći na naslovnoj strani i to je zaista prava čast.

OVDE saznajte zašto se Kim Kardašijan retko smeje na fotografijama - Konačno priznala!

Međutim, modnu javnost uzburkala je vest da će se Kim Kardašijan, poznata američka starleta, smešiti sa naslovnice prestižnog časopisa u aprilu 2014. godine, zajedno sa suprugom Kanje Vestom, iako je urednica američkog izdanja, Ana Vintur, više puta javno izjavila da to nikada ne može da se dogodi.

Dogodilo se, pričalo se, Vinturova se pravdala, a u februaru će se istorija ponoviti, samo što je u pitanju australijsko izdanje - prenosi portal Her.

5 saveta Ane Vintur za uspešnu karijeru u svakom poslu pročitajte OVDE - Učite od žene sa vrha!

Naslovnu stranu februarskog broja krasiće popularna starleta, a povodom toga ne krije oduševljenje, naročito zato što se pre samo nekoliko dana Kim javno izjasnila ko je njena ikona stila - modna urednica australijskog Voga, Kristina Sentenera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs