Porodica šokirana

Opljačkan Novak Đoković: Lopovi odneli 7.000 evra!

Pošto je objekat sa svih strana obezbeđen kamerama, provalnik je uspeo da uđe i u sobu sa video nadzorom, iz koje je pokupio risiver na kom se čuvaju sigurnosni snimci
Celebrities
05:38h Autor:
Opljačkan Novak Đoković: Lopovi odneli 7.000 evra!
Foto: Reuters

Restoran Novaka Đokovića opljačkan je u sredu dok je porodica prvog tenisera sveta slavila najradosniji hrišćanski praznik - Božić. Nezvanično, ukradeno je 7.000 evra.

OVDE pogledajte kako je Novak Đoković svima čestitao Badnje veče - Sa sinčićem u naručju! (FOTO)

Kako se nezvanično saznaje, provalnik je u noći između 4. i 5. januara došao do restorana, koji se nalazi u blizini beogradske "Kombank arene, i razvalio ventilacioni prozor u magacinu, kroz koji je ušao. Potom je neprezajući od opasnosti da bude primećen potražio kancelarije i provalio u jednu od njih, iako je bila zaključana. U kancelariji je pronašao 7.000 evra i stavio ih u džep.

Pošto je objekat sa svih strana obezbeđen kamerama, provalnik je uspeo da uđe i u sobu sa video nadzorom, iz koje je pokupio risiver na kom se čuvaju sigurnosni snimci. Nakon toga je napustio objekat i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Kako je izgledao Dan očeva u kući Novaka Đokovića, saznajte OVDE - Jelena me je vezala umesto Stefana!

Krađu su primetili radnici restorana po dolasku na posao, a o svemu je obaveštena policija, koja je odmah obezbedila objekat i izvršila uviđaj. Ispektori policije ispitali su i radnike restorana, jer nije isključeno da je neko uputio provalnika kako da pronađe novac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs