Uživa u roditeljstvu

Dan očeva u kući Novaka Đokovića: Jelena me je vezala umesto Stefana! (FOTO)

Ponosni otac nije propustio priliku da još jednom pokaže koliko uživa u trenucima koje provodi sa svojom porodicom, pa je putem društvenih mreža podelio fotografiju kako je obeležio današnji praznik
Celebrities
15:44h
Dan očeva u kući Novaka Đokovića: Jelena me je vezala umesto Stefana! (FOTO)
Foto: Instagram / Novak Đoković

Naš proslavljeni teniser Novak Đoković ne prestaje da niže uspehe na poslovnom planu, a u proteklom periodu u potpunosti se ostvario i na privatnom planu kada je stupio u brak sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, sa kojom je ubrzo nakon toga dobio i svoje prvo dete, sina Stefana.

OVDE pogledajte kako je Novak Đoković čestitao Novu godinu svima! (FOTO)

Ponosni otac nije propustio priliku da još jednom pokaže koliko uživa u trenucima koje provodi sa svojom porodicom, te je putem društvenih mreža sa milionima fanova širom sveta podelio fotografiju na kojoj pokazuje kako je obeležio današnji praznik - Dan očeva.

"Izuzetan je osećaj biti otac i proslavljati Dan očeva - prvi put! Pravoslavni Božić je za tri dana, a tri nedelje ranije počinjemo sa proslavljanjem porodičnih veza i zajednice Danom dece koji se obeležava treće nedelje pre Božića, zatim Danom majki nedelju dana kasnije, i konačno Danom očeva poslednje nedelje pred Božić. Tradicija nalaže da na Dan dece simbolično vežete svoje dete, kao i majke i očeve na njihove dane. Simbolika koja se krije iza vezivanja jeste učvršćivanje porodičnih veza obavijenim ljubavlju, poštovanjem i jedinstvom. Moja supruga je, zbog toga, danas vezala mene u Stefanovo ime! Srećni vam Oci!" - napisao je popularni Nole uz objavljenu fotografiju.

A koje poznate ličnosti su ove godine postali roditelji, saznajte OVDE - Slavne prinove! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs