Besna

Neda Ukraden preti da će napustiti TLZP: Neću više da glumim muškarce!

Nakon što je za polufinalnu emisiju izvukla imitaciju italijanskog operskog pevača Lučana Pavarotija, Neda je napravila skandal
Celebrities
15:42h
Neda Ukraden preti da će napustiti TLZP: Neću više da glumim muškarce!
Foto: Kurir

Kako se muzički šou “Tvoje lice zvuči poznato” bliži kraju, produkcija je već počela da dodeljuje imitacije koje će se izvoditi u polufinalu, zbog čega je pevačica Neda Ukraden napravila skandal kada je čula da će ona biti Lučano Pavaroti.

OVDE pogledajte pobedničku imitaciju Nede Ukraden u TLZP - Bijonse dobila konkurenciju!

Kako saznajemo, pevačica je, kada je saznala da treba da se opet nađe u muškoj ulozi, počela da viče na organizatore i da preti da će napustiti šou ako joj ne dodele neku seksi ulogu."Neda je izvukla da u polufinalu imitira operskog pevača Pavarotija. U tom momentu počela je da viče, pitala je da li joj namerno daju muške uloge i tako je sabotiraju. Govorila je da ne želi više da bude u muškim ulogama, da joj je dosta toga da glumi kolege.

Dugo se raspravljala sa producentima i pretila da će, ako ne promene odluku, napustiti šou, a oni neka objašnjavaju medijima i publici zašto i kako je do toga došlo. Viknula je: “Neću, bre, više da budem Šaban, Pavaroti, hoću da budem, recimo, Madona.” Baš je bila ljuta! Ostalo je da producenti razmisle i vide šta će da urade po pitanju Nedine imitacije" - rekao je dobro obavešteni izvor.

A šta je portal Dejli Mejl rekao o imitaciji Nede Ukraden, pročitajte OVDE.

Podsećamo da ovo nije prvi put da se Ukradenova pobunila oko imitacije, već je jednom pravila skandal kada je trebalo sa Ivanom Jeftovićem da se nađe u ulozi Ace Lukasa i Ivane Selakov.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs