Otvorila dušu

Kim Kardašijan priznala: Kao tinejdžerka nisam imala samopouzdanja, plakala sam svako veče!

Starleta kaže da joj se nije dopadalo to što je previše brzo počela da se razvija i da ju je otac naučio da voli sebe bez obzira na to kako izgleda
Celebrities
06:48h Autor:
Kim Kardašijan priznala: Kao tinejdžerka nisam imala samopouzdanja, plakala sam svako veče!
Foto: AP

Iako starleta Kim Kardašijan ne propušta priliku da istakne svoje bujne obline, ona je javnosti otkrila da je u tinejdžerskom dobu bila potpuno drugačija.

Kada je bila 13-ogodišnja devojčica, starleta nije bila zadovoljna svojim telom, jer je, kako kaže, bila "previše razvijena" i ženstvena za te godine.

Da me usvoji Kim Kardašijan? Radije ću živeti u bedi na Tajlandu - Kako je jedna devojčica odbila starletu, pročitajte OVDE.

"Jako rano sam počela da se razvijam i imala sam poprilično bujne obline. Svako veče sam sedela u kadi i plakala, molila sam Boga da grudi prestanu da mi rastu - izjavila je Kim za magazin Elle.

Popularna starleta priznala je i da joj je otac mnogo pomogao da izgradi samopouzdanje, tako što joj je ponavljao da mora da nauči koliko vredi, bez obzira na to kako izgleda.

OVDE otkrijte 8 naučno dokazanih načina da podignete nivo samopouzdanja!

"Rekao mi je da imam telo kakvo nema mnogo devojaka i da će to jednoga dana biti moj blagoslov, jer ću biti poželjna. I bio je u pravu" - istakla je Kim i dodala da joj je trebalo jako puno vremena da stekne samopouzdanje i bude zadovoljna svojim telom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs