Montit pronađen mrtav u hotelu u Vankuveru

Holivud u šoku zbog smrti Korija Montita

Nina Dobrev, Keti Peri i druge zvezde potrešene preranim odlaskom kanadskog glumca, koji se proslavio u popularnoj muzičkoj seriji Gli
Celebrities
06:38h
Holivud u šoku zbog smrti Korija Montita

Kanadski glumac Kori Montit (Cory Monteith), najpoznatiji po ulozi u popularnoj muzičkoj seriji "Gli" (Glee), pronađen je mrtav u jednom hotelu u Vankuveru.

Kako prenose strani mediji, 31-godišnjeg glumca pronašli su sinoć lekari hitne pomoći, koji su pozvani nakon što se Montit nije odjavio iz hotela u najavljeno vreme.

Kanadska policija je saopštila da uzrok smrti još nije utvrđen, ali da nema naznaka o nasilnoj smrti.

Prošlog aprila, Montit, koji u seriji "Gli" igra igrača školskog fudbalskog tima koji se pridružuje pevačkoj grupi, dobrovoljno se prijavio u centar za rehabilitaciju zbog odvikavanja od neidentifikovanih supstanci.

"Šokirana sam i veoma tužna što čujem ovu vest. Moje srce je uz Korijevu porodicu i prijatelje. Poštujte njihovu tugu", napisala je Nina Dobrev na svom Twitter profilu.

Mlada glumica Kat Dennings, takođe, nije mogla da veruje šta se desilo. "Ja ne mogu u potpunosti da obradim ovu vest. Tragičan, tragičan gubitak mladog, obećavajućeg, talentovanog glumca", izjavila je ona.

Saradnik FOX-a, Zooey Deschanel, nazvao je Korijevu smrt "apsolutno tragičnim gubitkom veoma talentovanog mladog čoveka".

Katy Perry putem Twitter-a napisala je: "Počivaj u miru Kori. Moje srce je sa njegovom porodicom. Naše molitve su sa vama".

Kaley Cuoco je bila duboko potrešena i izjavila: "Nemam reči. Ovo je strašno. Ne mogu da pričam".

Američka pevačica i glumica, Kristin Chenoweth, je rekla: "RIP Kori. Bićeš voljen. Zauvek."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs