Najlepša ljubavna priča u Holivudu: Čekali su jedno na drugo skoro 20 godina, a onda se desilo čudo

Da je ljubav ne predvidiva, puna preokreta i neočekivanih momenata oni su pokazali svetu, glumački par nakon mnogo godina prijateljstva živi svoju bajku

Celebrities
Najlepša ljubavna priča u Holivudu: Čekali su jedno na drugo skoro 20 godina, a onda se desilo čudo
Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumci Danijel Krejg i Rejčel Vajs upoznali su sesada već davne 1992. godine, u londonskom Nacionalnom pozorišnom studiju. Međutim njhov odnos je bio strogo poslovan koji je s godinama prerastao u prijateljstvo.

Početkom devedesetih, u vreme kada je upoznao Rejčel, Krejg je bio oženjen škotskom glumicom Fionom London, s kojom je dobio ćerku Elu, ali se od nje razveo 1994. Što se tiče Rejčel, ona je devet godina provela s režiserom Darenom Aronofskim, s kojim je 2006. dobila sina Henrija, a zatim su se razišli 2010.

Rejčel Vajs, Danijel Krejg
foto: Profimedia

Baš te godine im se ukazala prilika da pokažu hemiju koja ih spaja za film Džina Šeridana "Kuća snova". A u to vreme, glumac se rastao od svoje verenice Sacuki Mičel, poznate producentkinje, da bi u javnosti već 2011. odjeknula vest da su se Danijel Krejg i Rejčel Vajs – venčali!

Oni su sudbonosno "da" izgovorili daleko od svoje rodne Engleske, u Njujorku, a odlučili su se za malo, intimno venčanje kojima su prisustvovali samo svedoci i njihova deca iz ranijih brakova. Kako je glumac objasnio, sve je proteklo tako tiho jer "nisu želeli da pokvare stvari", a u istom maniru su nastavili zajednički život – povučeno i daleko od kamera.

Na ludi kamen su stali kada je Rejčel imala 48 godina, a Krejg 50, pa su mnogi bili iznenađeni vešću da je glumica u drugom stanju.

– Danijel i ja smo tako srećni! Imaćemo malo ljudsko biće... – rekla je za NY Times. – Jedva čekamo da upoznamo nju ili njega. Sve je to tako misteriozno!

Danijel Krejg
foto: MPP/MTO / SOLARPIX / Profimedia

Njihova ćerka Grejs, čije su ime godinama uspevali da sakriju od javnosti, došla je na svet 2018. godine, a glumica je pričala o tome kako je dugo želela još jedno dete.

– Kad sam rodila sina, bila sam sigurna da ću imati najmanje još dvoje dece. Sada, nakon što sam u ovim godinama dobila ćerku, znam da neću imati više dece. Prešla sam starosnu granicu za proširenje porodice – istakla je Rejčel u jednom intervjuu nakon porođaja i istakla da je njeno drugo dete "blagoslov i čudo".

Vajsova je priznala da, iako je to želela, nije ni slutila da će postati mama u kasnim četrdesetim, a nije verovala ni da će ponovo stati pred matičara, sve dok nije zavolela svog starog prijatelja Krejga.

– Mislila sam da se nikad neću udati, to je činjenica. Nikad nisam imala takve ambicije, zapravo je bilo suprotno. Nisam mogla da se povežem ni s romantičnim komedijama u kojima je poenta priče brak. Ali onda se to, srećom, jednostavno dogodilo u zrelijem trenutku mog života – objasnila je glumica.

Danijel Kreg
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Ona je dodala i da ne želi da priča o svom braku jer je u pitanju ljubav koja se "jednostavno dogodila" i njih od ostalih srećnih parova razlikuje samo to što su poznate ličnosti.

– Ne mislim da je naša veza mnogo drugačija od ostalih. Mi smo samo pod okom javnosti – naglasila je.

Kako je dodala, oni obično razgovaraju o filmovima i predstavama, a zajedno često idu u pozorište i potom diskutuju.

Stil / Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs