"Bila sam ljubavnica, varao je ženu sa mnom": 5 naših pevačica koje su ponosno priznale da su bile u vezi sa oženjenima

Neke od naših pevačica otvoreno su priznale da su bile u vezi sa oženjenim muškarcima.

Celebrities
"Bila sam ljubavnica, varao je ženu sa mnom": 5 naših pevačica koje su ponosno priznale da su bile u vezi sa oženjenima
Foto: Printscreen Instagram/ Kurir/ Printscreen Instagram

Mnoge naše pevačice bile su akterke preljubničkih afera, a neke od njih, javno su pričale o tome, priznavši da su bile ljubavnice.

I dok neke od njih tvrde da je muškarac sa kojim su započele romansu krio da je u braku, te da nisu znale u šta se upuštaju, druge otvoreno kažu da su svesno ušle u vezu sa zauzetim.

1. Zlata Petrović

Zlata Petrović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica nikada nije krila da je u jednom trenutku svog života bila ljubavnica. Ona je o tome javnos govorila, a ono što nikada nije otkrila, jeste identitet muškarca sa kojim je imala aferu.

- Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Već neko vreme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: "Neka traje koliko traje" i ne nerviram se ni oko čega! - rekla je Zlata svojevremeno.

2. Ljupka Stević

Ljupka Stević
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

Cela Srbija pomno je pratila skandal koji se desio nakon što je pevačica saznala da joj je ljubavnik neveran. Naime, ona je znala da je njen dečko u dugogodišnjem braku, a uprkos tome, odlučila je da ostane sa njim.

Kada je Ljupka saznala da general Simić pored nje, ima još ljubavnica, rešila je da mu se brutalno osveti. Snimci na kojima se vidi kako mu razbija automobil, preplavili su društvene mreže.

- Zbog preljube. Nakon 10 godina... Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac...

3. Indira Aradinović

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen Instagram/indy_ara_indira

Pevačica je priznala da je bila ljubavnica, iznela stav da je svaka devojka morala da prođe kroz to.

- Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica, zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazru, da bi posle bile velike pametnice - kaže Indi.

4. Gabrijela Pejčev

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir TV

Pevačica Gabrijela Pejčev je javno progovorila o vezi sa oženjenim kolegom koji se ubrzo, nakon što se saznalo za njegovu aferu sa koleginicom, pomirio sa suprugom koja mu je oprostila preljubu.

- To je jedna od situacija gde sam najviše bila poljuljana. Velika je medijska pompa bila u tom trenutku. Iz te situacije je izašlo to da je neko bio povređen mnogo više nego ja ili mnogo više nego on. Mislim da njegovu suprugu, Sanelu - rekla je Gabrijela, koja je priznala da je Semira volela:

- Volela sam ga. Prekinula sam taj odnos jer je bio oženjen, ali u tom trenutku nisam razmišljala ni o kome, osim o sebi. Bila sam jako sebična - priznala je ona, koja je ne krije da je bila ljubavnica.

- Bila sam ljubavnica. Da su mogli da me obese u centru grada, obesili bi me. Ja sam toliko bila medijski rastrgnuta da to nije bilo normalno - rekla je pevačica.

5. Tamara Milutinović

Pre nekoliko godina odjeknula je vest da je pevačica Tamara Milutinović rasturila brak poznatom kompozitoru Sašku, s kojim je godinama sarađivala.

I nakon odbijanja da to prizna, pevačica je posle dužeg vremenskog perioda odlučila da javnosti otkrije da se njen tadašnji ljubavnik razvodi.

- Nisamo želeli da pričamo o tome, ali ću sada priznati – jeste, u vezi sam sa Saškom Nikolićem! Svašta se pričalo o tome, ali ne želim da zalazim u detalje. Trenutno je u toku njegova brakorazvodna parnica, pa iz poštovanja prema njegovoj supruzi ne želim da otkrivam detalje - rekla je Tamara pre dve godine za domaće medije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

ljubavnice