On je najvoljeniji muzičar današnjice: A zaveo je jedva punoletnu devojčicu dok je bio u braku, pa se pravdao religijom

Ljubavna priča operskog pevača Andrea Bočelija je nesvakidašnja i veoma neobična, ali u njegovoj porodici tradicija

Celebrities
On je najvoljeniji muzičar današnjice: A zaveo je jedva punoletnu devojčicu dok je bio u braku, pa se pravdao religijom
Foto: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

Svojevremeno je Bočeli ispričao kako je počela ljubavna priča između njega i njegove 26 godina mlađe izabranice. Naime njihov brak započeo je već kada su se upoznali na jednoj zabavi 2002., tada je ona imala 18, a on 44 godine. Odmah joj je otpevao ariju, što je nju osvojilo. Godine kada je upoznao Veroniku Andrea se razveo od Enrike Cenzati s kojom je dobio sinove.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisetio se Bočeli upoznavanja sa sadašnjom suprugom.

Andrea Bočeli
foto: Profimedia

Nikada ga nije zabrinjavala velika razlika u godinama i objasnio je kako su velike starosne razlike tradicija u njegovoj porodici.

"Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a starosna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operski pevač. Dodao je kako je ono što ga najviše povezuje sa suprugom Veronikom upravo muzika.

Par je 2012. dobio kćerku Virdžiniju i to su proslavili zajedničkim izvođenjem ljubavne pesme "Qualche Stupido". Dve godine kasnije, 21. marta 2014. venčali su se u hramu Madone di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćerki bio rođendan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs