Otac mi se ženio 9 puta, ali imao je samo 2 dece: Imao sam 12 godina kada sam upoznao brata, a susret je bio filmski

Dragan Marinković Maca je jednom prilikom ispričao neobičnost prvog susreta sa starijim bratom "Da mi je ko to pričao, ne bih mu verovao"

Celebrities
Autor:
Otac mi se ženio 9 puta, ali imao je samo 2 dece: Imao sam 12 godina kada sam upoznao brata, a susret je bio filmski
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Dragan Marinković Maca je odrastao u Sarajevu sa majkom, dok je oca retko viđao. Kaže da nije ni znao zašto brata nije upoznao punih 12 godina, ali da je njihov susret bio filmski.

Tek kada mu se otac razboleo on je brata sreo pored njegove bolesničke postelje:

"Imao sam 12 godina, a moj brat Saša trideset kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: 'Ma daj, nema šanse..' Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog. Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta!", ispričao je glumac i dodao da ni on sam ne zna zašto se sa bratom tako kasno upoznao.

Dodaje da ne prihvata termin "polubraća", već da su braća - braća. Upravo u tom duhu vaspitava i svoje sinove, Lava i Fjodora Simeona, koje je dobio iz dva braka.

Dragan Marinković Maca
foto: preentscreen/Youtube

"Kod mene nema toga, da na primer kažem - moj Lav i Fjodor Simeon su polubraća. Brat je brat i ja to ne je*em dva posto! Moji sinovi nisu međusobno polubraća, ne gledam na to tako. Braća su! U principu, Saša živi u Herceg Novom, ja u Sarajevu, i jedino što mi je falilo jeste još braće i sestara, je*i ga, ono... Kad je belaj, uvek neko ima brata, ima sestru, a ja sam jedinac i to nije dobro. Ali nisam razmažen bio nikada", kaže Dragan Marinković Maca.

Maca danas živi u skladnom braku sa 20 godina mlađom Jovanom.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Dragan Marinković Maca
foto: Damir Dervišagić

Jovana i Maca još nemaju zajedničke dece iako im je velika želja da dobiju bebu. Maca je navodio da bi najradije da ima jedanaestero dece ili kako on kaže "fudbalski tim".

(Stil/Mondo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs