Nekada najlepši muškarac danas ne liči na sebe: Kažu da zapušten i u dronjcima pored 34 godine mlađe izgleda kao starac

Mel Gibson nekada je bio najlepši muškarac, a danas ne liči na sebe.

Celebrities
Nekada najlepši muškarac danas ne liči na sebe: Kažu da zapušten i u dronjcima pored 34 godine mlađe izgleda kao starac
Foto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuveni glumac Mel Gibson sve češće se pojavljuje u javnosti, a mnogi su zabrinuti njegovim izgledom. Naime, glumac je nekada važio za jednog od najvećih zavodnika, a danas, ne liči na sebe. Sve češći su komentari da se zapustio, te da pored 34 godine mlađe izabranice izgleda kao starac.

Dok je bio mlad i poželjan, često je upadao u afere i skandale, a poznato je i da je bio jedan od najvećih ženskaroša.

Mel Gibson
foto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Alkohol je bio njegov kamen spoticanja, a sve je počelo 2006. godine kada je zaustavljne vidno alkoholisan. Tako se preko noći pretvara od miljenika do skandal majstora, a njegove homofobne izjave nisu išle u prilog njegovom imidžu.

Mel Gibson
foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što je vređao LGBT zajednicu, vređao je i žene, ali i druge rase. A onda u javnost izlazi telefonski razgovor između Mela Gibsona i njegove supruge Oksane Grigorieve u kojem on kaže da bi ona bila kriva ako bi je "silovao čopor crn***".

Mel Gibson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U zadnje vreme je najčešće neobrijan i u dronjcima, a u takvom zapuštenom izdanju je ovih dana snimljen.

Ljubavni život

Uz bogatu karijeru vodio je i zanimljiv privatni život, koji je do pre svega nekoliko godina bio izuzetno miran. Svoju prvu suprugu Robin Denis Mur upoznao je krajem 70-ih godina dok je još bio relativno nepoznat glumac. U junu 1980. godine stali su pred oltar u Australiji, a zajedno su dobili jednu ćerku i šestoricu sinova. Posle 2

Mel Gibson
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

6 godina braka, Mel i Robin su se 2006. godine razveli.

Nakon razvoda, Gibson je započeo vezu s ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom. Par je dobio ćerku Luciju 2009. godine, a već godinu kasnije razišli su se. Grigorijeva je Mela prijavila policiji zbog navodnog maltretiranja te slavni glumac nije smeo prići njoj, a ni njihovoj ćerki. Kako stoji u zapisniku iz policije, pijanistkinja je glumca optužila za nasilje u porodici. Zbog optužbi Gibsona su odbile neke producentske kuće te se godinama branio da ništa od navedenog nije istina.

Mel Gibson
foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Nikada se ni prema kome nisam nasilno ponašao. Jasno mi je da sada mnogi tako misle i poštujem to, ali sve što ste čitali u medijima je čisto smeće. Sve činjenice se moraju staviti u kontekst, a sve što sam hteo je izlaz iz toksične veze", ispričao je Gibson u intervjuu godinama nakon optužbi. Nakon godina borbe na sudu, Gibson je napokon dobio potvrdu da može da viđa ćerku te je Oksani morao platiti 750.000 dolara.

1 / 8 Foto: Profimedia

Danas uživa u ljubavi sa Rozalin Ros, sa kojom je u vezi od 2014. godine. Kada su se upoznali, ona je imala 24, a Mel 58 godina. Međutim, to ih nije sprečilo da zasnuju porodicu, a zajedno su dobili sina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Mel Gibson