Elena Karaman Karić pokazala kako izgleda njena kuća: Život je nije mazio, a 1 tragediju nikad neće prežaliti

Elenu Karaman mnogi znaju kao fatalnu ženu, ćerku Verice Rakočević i osobu koja uživa u životu, ali malo ko zna za njen ogroman talenat

Celebrities
Autor:
Elena Karaman Karić pokazala kako izgleda njena kuća: Život je nije mazio, a 1 tragediju nikad neće prežaliti
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Elena Karaman pojavila se na reviji svoje majke Verice Rakočević i to u pratnji sinova: Luke, Matije i Simona. Elena je blistala pored svojih odraslih sinova koji su takođe sa ponosom pozirali pored nje.

Elena Karaman
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Elenu Karaman znamo kao fatalnu ženu, ćerku Verice Rakočević, ali malo ko zna da je ona uspešna dizajnerka nameštaja. O kakvom se zaista talentu radi, svedoči njena objava na instagramu na kojoj je prikazala kako izgleda njen dom, ukrašen po njenim instrukcijama.

Ona je odlučila da se izoluje od svih, pa je njena vila napravljena duboko u šumi okružena samo drvećem.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

"Moj dom.. moj intimni hram. Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, već ogledalo našeg života i onoga sto nosimo u sebi. Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo cesto provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom. Teme kao sto su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću.. muzika.. epoha koja ih posebno intrigira.. su moje smernice za rad. Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga ce generacije pisati svoje licne porodične legende.." - napisala je ona.

Privatni život Elene Karaman

Elenin otac je Boran Karaman, biznismen koji živi u Londonu. Sa majčine strane ima polusestru Milenu i polubrata Milorada. Kao tinejdžerka se bavila manekenstvom i radila je promocije za nekoliko klijenata. Njeno lice se našlo na naslovnicama mnogih jugoslovenskih modnih časopisa, kao i na holandskom Vogu. 1997. godine je pokrenula i uređivala magazin Klik.

Radila je kao novinarka i voditeljka na BK televiziji. Studirala je defektologiju i enterijer, ali joj je ostalo godinu dana da diplomira. U početku je dizajnirala enterijer, a kasnije je počela i nameštaj. Početkom devedesetih godina Elena se udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića.

Elena Karaman
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sa njim je dobila sinove Luku i Andreja koji je rođen sa cerebralnom paralizom. 2001. godine su burno okončali brak iznoseći prljav veš u javnost. Mediji su pisali da je Elena rodila ćerku Predragovom saigraču iz Valensije, a njega su povezivali sa holandskom manekenkom Karen Mulder. Mijatović se borio za starateljstvo nad Lukom, a Elena ga je optužila da ne plaća alimentaciju. Nakon razvoda, započela je vezu sa biznismenom Andrijom Draškovićem. Ubrzo su dobili sina Matiju.

U međuvremenu, Elena je upoznala Jugoslava Karića koji je sedam godina mlađi od nje. Sa Andrijom je ostala u prijateljskim odnosima zbog deteta. Poznastvo sa sedam godina mlađim Jugoslavom Karićem, preraslo je u veliku ljubav. Poznati naslednik nije krio oduševljenje Elenom, pričalo se da je odlučio da se oženi njome čim ju je ugledao. Iako je u početku porodica Karić nije prihvatila, Elena i Jugoslav su se venčali u martu 2005. godine. U oktobru su dobili sina Simona.

Elena Karaman
foto: Printscreen Instagram - elenakaraman.essence

U junu 2009. godine je preminuo Elenin i Predragov sin Andrej. U septembru 2012. godine Elenin sin iz prvog braka, Luka, je igrao u predstavi „Beogradska trilogija“ na Brodveju. On je studirao glumu u Njujorku i sa njim u klasi je bio Savijer Averi Spilberg, sin proslavljenog reditelja Stivena Spilberga.

Elena je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca sa kojima deli svoju svakodnevnicu. Što se posla tiče, Elena je osnivač i predsednik kompanije koja se bavi dizajnom nameštaja. Njen portfolio obuhvata elitne stambene i poslovne zgrade, kao i luksuzne nekretnine. 2011. godine je uvrštena među 35 najuspešnijih evropskih dizajnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs