Od najbogatijih sestara na svetu ona je bila najlepša: Zbog muža se zapustila i platila visoku cenu

Kortni Kardašijan danas je jedina od sestara Kardašijan koja ne vodi računa o svom izgledu.

Celebrities
Od najbogatijih sestara na svetu ona je bila najlepša: Zbog muža se zapustila i platila visoku cenu
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni Kardašijan potpuno se posvetila mužu i deci, a u podlednje vreme, česti su komentari da je sebe zanemarila do te mere da je neprepoznatljiva. Uprkos činjenici da je Kortni važila za jednu od najlepših sestara Kardašijan, kao i da je na sebi imala najmanje estetskih intervencija, danas je komentarišu kao "zapuštenu ženu".

Razlog ovakve promene mnogi vide u njenom mužu, budući da mu je preko svega prešla i da je radila sve samo da kupi njegovu ljubav. S druge strane, njene sestre nemaju sreće u ljubavi, ali nikad nisu zapostavile svoj izgled i reputaciju. Međutim, Kortni je jasno postavila ciljeve i prioritete, a jedan od osnovnih bio je - sačuvati muža po svaku cenu.

Kortni Kardašijan
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, Kortni je postala majka po četvrti put, u 44. godini, prošle godine u novembru. Poznato je da se Kortni svim silama trudila da zatrudni, a njene metode mnoge su šokirale. Jednom prilikom otkrila je kako je pila spermu svog muža, smatrajući da će tako brže ostati u blagoslovenom stanju.

Kortni Kardašijan
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mnogima nije jasno šta povezuje Kortni s Travisom, međutim čini se da je ona srećnija nego ikad. Iako se poznaju već duže vreme, ljubav između njih odjednom je planula, a bubnjar je samo nekoliko meseci kasnije kleknuo i zaprosio je. Romantična prosidba pala na plaži, a golupčići su bili okruženi ružama i svećama. Venčali su se 2022. godine, a Kortni je odmah poželela da mu podari dete. Mnogi su komentarisali da je to uradila samo da bi ga zadržala kraj sebe.

1 / 6 Foto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što je Kortni potpuno promenila imidž i što je svoj izgled zapustila, ona izgleda srećnije nego ikada. Od svog supruga, često u javnosti dobija izjave ljubavi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs